Turun mollausta ja muita suunnitelmia

  • jeera

Mikä siinä Turun seudussa oikein mättää, häh? Ainoostaan jostain Lapin perukoilta on vuokrattavana jotain kauheita talonhörskiä, mutta Turun seudulla piisaa tarjontaa. Onko se niin karmea paikka, että ihmiset eivät muuta sinne edes hyvän asunnon perässä, mitä? Onhan ne tosi kieroutuneita sen posankkansa kanssa mutta eikö sitä niden harrastamaa karmiaa mölötystä ja niiden pikku perversioita voi katsella läpi sormien, jos saa asua unelmien puutalossa, missä on koirilla lääniä temmeltää? Ilmeisesti ei, koska kaikki palstat on täynnänsä turkulaisia taloja, joiden ainoa ilmeinen vika tuntuu olevan sijainti.

Oon viettäny puoli päivää ettien sopivaa vuokrataloa, mutta en mä nyt ihan Turkuun ole valmis muuttamaan. Niiden murre on maailman tarttuvin tauti ja tällaselle kielikorvalle se olis kuin tappotuomio. Mutta kun mistään muualta ei ole tyrkyllä pienehköä omakotitaloa vuokralle, niin panee se väkisinkin miettimään, että mikä siellä Turussa on niin erikoisen perseellään, että ihmiset panevat talonsa vuokralle ja lähtevät evakkoon ihan minne muuanne tahansa. Stanan Turku.

3 kommenttia

animisti

8.1.2010 17:19

Turku <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jeera

8.1.2010 18:21

Turusta puuttuu järvi, sen sijaan siellä on iso, suolainen ja pelottava meri, Helsingissä se ainakin merkkaa että aina tuulee. Ihan kun siinä ei olisi pahuutta kylliksi, kaupungin halkaisee joki, ettei vahingossakaan pääse menemään sinne, minne oli matkalla, vaan pitää kiertää lähimmälle sillalle, jonne päästyään onkin jo ihan eksySkissä. Eikä siinä joessa uskalla ees uida, koska virtaus voi olla liikaa ja sitten päätyy mereen.. Byää. Mä en taho Turkuseen. Sniisk.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus