voi äiti

  • jeera

Vuoden ahdistavin viikonloppu edessä. Siihen naiseen pitäisi olla jotenkin yhteydessä. En halua tehdä asialle yhtikäs mitään, sillä se ei ole viime aikoina kovin tiuhaan soitellut. Jos sille nyt äitienpäivän kunniaks pirauttais, niin se saattais saada kuvan, että mua muka kiinnostaa hänen elämänsä ja olemisensa.

Siskot meinas oikein sitä lahjoakin. En halua asiaan mitenkään osallistua, mutta toisaalta ei haluaisi olla paska ihminen eikä ainakaan siskoihin kasvattaa välimatkaa. Kuka vitun urpå keksi aitienpäivän, hä?

Yritin muistella, kuinka aikaisempina vuosina olen tämän piinapäivän ohittanut. Kait sitä on tullut kohteliaisuudesta mentyä mukaan noiden vanhempien versioiden juttuihin ja jos ei aktiivisesti ole siltä suunnalta kuulunut, niin olen leikkinyt tietämätöntä koko juhlapäivästä.

Mutta kauheata valehtelua ja petturointia ei mun moraali sulata, ja tuo saatanan ylistyspäivä on printatu melko näkyvästi tuohon kalenteriin. Joten voiko sitä olla muka laput korvilla ja silmillä, kun tietävät kummiskin, että en mikään jauhopää ole. Ärh murh nyt vituttaa.

2 kommenttia

Eloveenus

8.5.2009 11:23

pistä postikortti.. sä oot aikunen eikä vanhempiensa kans o pakko leikkii jos ei haluu. jos soittaminen ahistaa, älä soita. ja luulis et siskos hiffaa jos selität niille?

*jaksuhali*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus