Voi nakkilan mopo

  • jeera

Lähdin sitten töistä onnellisena kotia kohti melko kiireisen illan päätteeksi. Matka tyssäs pyörätelineelle. Jopon saatanasta takakumi puhki, mit vit HELVETE! Ihan kunnossa se oli kun sen siihen kaheksan tuntia aiemmin parkkeerasin. Joku känniääliö varmaan yrittäny kääntää kotimatkalle menopelin ja posauttanu renkaan paskaks kostomielessä kun huomas, että se on melko järeesti lukittu telineeseen.

Ei muuta kun tossua toisen eteen, vittusaatana perkelehelvetti. Tallasin kuus kilsaa aamuöistä Tamperetta ja kirosin joka sadan metrin välein koko maailman alimpaan helvettiin. Nyt on siitä perhanan taluttelusta oikea hartia aivan jumissa, hyvä jos pää kääntyy. Ja ei muuta kun uudestaan töihin illalla. Paikkaan kostoksi heti sen renkaan ja ajelen uhalla pihaan kumit ulvoen. Viritän siihen lehmäpiiskurin eli jonkun sähköshokkilangan niin että seuraava jopoa lähestyvä saa märän läntin kalsareihinsa.

Tulkaa vaan bisselle tänään, kusen tuoppeihinne.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus