Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Seuraava

Busted!  2

Seksuaalisuustesti
Olet 90.42 %:n homoseksuaali

Diagnoosi:
Homoutesi on jo näkyvää. Et pysty peittelemään tunteitasi ja jos pystyt on se jo todella vaikeaa. Jos olet vielä kaapissa, niin nyt on aika tulla jo ulos. Muut jo tiedostavat homoutesi. Turhaa häpeät uusia tunteitasi.

Suositeltava lääke:
Tule ulos kaapista.

Hah. Olipa mielenkiintoinen testi. Taatusti tieteellinen. Mutta kiinni jai silti :)

Aloitin siis uuden vuoden siina missa muutkin. (tai ehka oli vahan keskimaaraista vahemman hauskaa. olin nimittain toissa.) "Samaltapa tuo nayttaa ku edellinenkin vuosi", kuten mummini totesi eraana uudenvuodenpaivana.

Vuoden ensimmainen hyva uutinen on, etta sain naisen kotiin eilen. Odotellessani hanta lentokentalla mieleen juolahti, etta olisi hauskaa hyokata lentokentalla jonkun tuntemattoman tulijan kaulaan ja intoilla "oi siinahan sa olet, tervetuloa! Ihana nahda pitkasta aikaa!" ja katella, minkanakoiseksi kyseisen tuntemattoman naama menisi hanen miettiessaan, kuka hemmetti tama hullu on. Joskus ihmettelen itsekin samaa, kuin eras tyokaverini kerran "you have such a weird sense of humour! Is that a Finnish thing?" Hah.

Viela huominen toita ja sitten 4 pvaa vapaata vaimon kanssa. (pidan kylla puhelimen kiinni koko ajan. etteivat voi soittaa ylitoihin. mehan lahetaan viikonloppuna rimpsalle. eika kukaan voi estaa. uu yeah.) Tassa on kehitelty uusia jatkosuunnitelmia. Voipa olla etta taman vuoden aikana Irlannin maisemat vaihtuu johonkin vahan eksoottisempaan. Ainakin valiaikaisesti. Johan tassa tarvii vahan taukoa tyoelamasta. Muuten iskee burn out. (melkein kokonaisen vuoden ollut toissa valmistumisen jalkeen. eihan tata jaksa hullukaan.)

Taas tuttu dilemma. Vasy. Mutta ei huvita menna nukkumaan.

Paivan leffasitaatti: "There's nothing worse in life than being ordinary."


Seuraava