Aarimmaisen turha blogi.

  • -Gee-

Hah. Vapaata. Tulin vastikaan toista kotiin ja huomenna on vapaapva. Eika mulla ole kerrassaan mitaan "pakollista" tekemista. Hallelujah! Pitanee menna pyorimaan vahan keskustassa. Eipa silla, siella on varmaan alennusmyynti-inferno pahimmillaan. Enka kylla sorru shoppailemaan. Mutta on ikava keskustaa, kun ei ole sinne hetkeen ehtinyt. Niin menenpa vaikka kiusallani hengailemaan. Pienesta ne pitaa ilot repia.

Hmm. Omituista. Olen noin yleensa saanut olla Cityssa melko rauhassa noiden sahkopostien ja pikaviestien suhteen. Eipa mulla mitaan heruutuskuvia tms. olekaan. Mutta sitten yhtakkia viime yona tuli pikaviesteja pariltakin tuntemattomalta uroolta ja nyt oli tullut mailiakin viela joltain muulta ehdotellen tutustumista. Jatan moiset omaan arvoonsa. Ihmettelen vain naiden ihmisten sielunmaailmaa.

Olikohan mulla olevinaan jotain kirjoittamista, kun taman aloitin? Ei kai. Pitaa vain uhallakin nyt valvoa taas mahd myohaan, kun ei tarvi aamulla herata aikaisin. Pitaa huomenna vaan vahan jo valmistella vaimokkeen kotiin tuloa varten. Mun uuden vuoden lupaus on, etta yritan olla huomaavaisempi hanta kohtaan ja sen toteutushan alkaa heti. Eli kampan on parempi olla tiptop-kunnossa hanen palatessaan, kaikki pyykit pestyna, ruoka valmiina jne. (niin en ehka jaa kiinni siita etta olen elanyt kuin sika pellossa yksin ollessani :P)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus