Aika on kovin suhteellinen kasite.

  • -Gee-

Sen ovat varmaan kaikki huomanneet, miten kovin suhteellinen kasite aika onkaan. Sen huomaa hyvin konkreettisesti esimerkiksi toissa. Otetaan nyt esimerkiksi ruokatauko, joka kestaa meilla tunnin. Voi hyvanen aika, miten nopeasti se tunti lentaa ohi. Hadin tuskin ehtii blogiin kirjoittaa ja mailit katsoa ja vielapa syodakin jotain ja yhtakkia se on jo ohi. Toisaalta samainen tunti kuluu todella hitaasti kun se alkaa klo 15.30. Paasen nimittain toista klo 16.30. Huoh.

Nyt maistuis esimerkiksi hedelmasmoothie. Olisi ihanaa.

Ai joo. Sita paitsi ollaan menossa ens syksyna Argentiinaan espanjan kurssille. Sunnitelma on olla 4 viikkoa kurssilla Buenos Airesissa ja sitten rundailla toiset 4 viikkoa (halusin kirjoittaa "ympari Etela-Amerikkaa", mutta on turhan iso paikka kuitattavaksi kuukaudessa. joten kirjoitan yksityiskohtaisemmin.) Mentais ensin pariksi viikoksi Brasiliaan, Rio de Janeiroon, Sao Paoloon seka jollekin saarelle, jonka nimea en nyt muista. Sielta sitten lennettaisiin Argentiinan etelaisimpaan nurkkaukseen, kaupunkiin nimelta Ushuaia. Tierra del Fuego and all that. Sielta sitten Chileen, Santiago de Chileen. En ole varma mita muuta nahtavaa Chilessa on (asiasta tietavaiset voivat antaa vinkkeja!). Ja sitten joulukuun tienoilla kotiin. Siis kotiin Suomeen. Ja tammikuussa jalleen takasin Dubliniin taas uuden elaman alkuun.

Suunnitelmat selvilla on.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus