Kevat-ensimmainen kevat!

  • -Gee-

Mulla soi koko ajan Sielun Veljet paassa. Se alkoi tasta kevaisesta ilmasta, joka laittoi paahan soimaan "kevat - ensimmainen kevat"-biisin. Josta en sivumennen sanoen muista mitaan muita sanoja kuin noi edella mainitut. Eli melko yksitoikkoiseksi kay paan sinfonia. Sitten tasta biisista tuli mieleen toinen Siekkareiden biisi nimeltaan Rakkaudesta. Siita mulla soi paassa osa, joka mua vaivaa ihan hillittomasti. Paassa soiva versio menee talla tavoin:

Kalustan sun sydamesi taloa
Ma rakastan sua
Enemman kuin Jumalaa

Mutta eihan se noin voi menna. "Kalustan sun sydamesi taloa"? Miten ihmeessa ne sanat oikeasti menee?

Hoh hoijaa ja hellat tunteet. Luojan kiitos on taas viikonloppu. Ollaan menossa huomenna ulos. Vaimokkeen tyokaverin seka taman hellun kanssa. Ensin syomaan kuubalaiseen tapas-paikkaan. Menee siella varmaan pari mojitoakin. Ja sitte vakiobaariin parille. Tama tyokaveri ei tosin juo enka tiia juoko hellukaan, joten mekin ollaan sivistyneesti.

Ihmeellista muuten, miten paljon seura vaikuttaa siihen, miten ite kayttaytyy. Esimerkiksi nyt baarissa. Kun menen kaymaan vanhassa kotikaupungissani ja hengaan vanhojen kavereiden kanssa, on aaneen lausumaton itsestaanselvyys etta kayttaydytaan samoin kuin 20-vuotiaina - vedetaan hirvittavat naamat ja ollaan kaikin puolin huonosti kayttaytyvia naisia. Samaan jamaan vajosin viimeksi ulkona kaydessani sen suomalaisen jatkan kanssa. Kyseinen herrasmies veti valehtelematta pullon Smirnoffia naamaansa ja kaatoi huomattavan osan siita myos minun kurkustani alas. Toisaalta jos mennaan vaimokkeen kanssa ulos, otetaan kylla jonkin verran mutta yleensa sivistyneesti. Ei mitaan "missa-me-oltiin-eilen"-tyylista ihmettelya seuraavana aamuna. Mutta sitten nyt kun mennaan absolutistien kanssa ulos, on paineita olla viela fiksummin. Eipa silla, toisaalta ihan kiva menna baariin silla mielella, ettei tarvi vetaa mitenkaan hirvittavasti viinaa. Pari drinksua vaan.

Kivaisaa kun paistaa aurinko. On kevaista. (kevat - ensimmainen kevat! sieltahan se tuli taas.)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus