Arriba!

  • -Gee-

Hah. Suunnitelmat ovat hautuneet jo melko pitkalle. Nyt alkaa olla lennot seka suhteellisen tarkka matkasuunnitelma katsottuna. Eihan tasta enaa puutu kuin varaaminen. Ollaan niin innoissamme molemmat ettei paljon muuta jaksa aatellakaan :)

Eli alotetaan Panamasta. Sen jalkeen Costa Rican lapi Nicaraguaan. Sitten palataan takaisin Costa Ricaan ja lennellaan sielta takaisin Eurooppaan. Kuukauden paivat siina menee. Onhan se vahan hassua menna edes takaisin mutta niin se pitaa jarjestella.

Haluan laittaa ennen reissua hiukset pikkuleteille (vaimokkeen kollegan tyttokaveri on Kamerunista kotosin. ja tekee noita letitysjuttuja. niin se vois tehda minunkin letin.) niin olis sitte tosi muka back packerin nakonen. Heh. Loppu talle sihteerikko-lookille. Ja muutenkin loppu talle olen-toissa-maanantaista-perjantaihin-kaheksasta-neljaan-ja-olen-niin-helvetin-porvarillinen-elamalle.

Rock.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus