Jee - Kehitysta rapakon takana!

  • -Gee-

Vai meinaa Kalifornia sallia homoliitot viimein vihdoin. Heenoa. Oli eras muukin kayttaja (joku nimimerkilla esikoislesta. tai jotain vastaavaa.) kommentoinut asiaa muilla sanoilla. Oli tarkoitus kommentoida mutta han oli (ymmarrettavista syista) jattanyt kommentit sallimatta. Niin se varmaan kannattaa tehda, jos kirjoittelee moisia homofobisia kommentteja julkisille sivustoille.

Henkilokohtaisesti en vain millaan ymmarra, miksi kieltaa niinkin perustavaa laatua oleva ihmisoikeus kuin naimisiinmeno tietylta ihmisryhmalta. Kun ei me tietaakseni olla millaan lailla vahemman arvoisia kuin heteroiset ihmiset. Arsyttaa koko taman asian problematisointi. Aargh.

Heh. Olen Pride-tuulella. Oltiin viime pe Pridejen launch bileissa ja oli niin kivaa. Oli kasari-ilta ja biletettiin vaimokkeen kanssa koko ilta I need a Heroen, Self Controlin ja muiden vastaavien klassikoiden tahtiin. Oli NIIN kivaa. Ja kaverit kanto meille koko ajan olutta enka ehtinyt millaan hakea niille takas kierroksia kun ne taas ilmesty tuoppien kera. Toisekseen oli kuskikin. Niin ei mennyt edes rahaa. Edes taksiin. Oli kerrankin kaikin puolin tosi kivaa eika mennyt liiallisuuksiin. Seuraavana paivana oli kivaa olla vaan ihan laiskana. Nukuttiin klo 11 asti kun yleensa siihen mennessa ollaan jo matkalla salille. Lekoteltiin vaan. Ei tosin massatty mitaan pahis-ruokaa. Se darra-klisee puuttu. Mutta ei juuri mikaan muu.

Ja nyt lauantaina on sitte Pride. Paraatit ja kaikki. Harmillista kylla vaimoke lentaa just tana nimenomaisena paivana kotimaahansa. Kun hanet saatan lentokentalle ja tuun takas kaupunkiin niin saatan just ehtia paraateihin. Ja illalla olis sitte bileet. Pitaa vaan menna ilman vaimoa. Huoh.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus