Ash. Hitto.

  • -Gee-

Perjantain pitais olla viikon kohokohta, siis pe-iltapaiva klo 16.30 ollaksemme tarkkoja. Kun paasee toista ja koko viikonloppu on viela edessa. Mutta nyt ikava kylla olen toissa lauantaina. Ei se viela mitaan, koska normaalisti kun on lauantain toissa saa maanantain vapaaksi eli saa kuitenkin tavallaan sen viikonlopun. Ja tykkaan olla vapaalla maanantaina kun monet ihmiset on toissa. Se on kivaa.

Nyt on tosin tragedia tapahtunut. Tyokaverin seta kuoli tapaturmaisesti ja kyseinen tyokaveri joutui yhtakkia menemaan kotimaahansa. Tasta syysta joudun olemaan toissa seka lauantain etta maanantain enka tieda millon saan vapaapaivani pitaa. Tamahan ei missaan tapauksessa ole iso asia eika pitaisi itseaan edes ajatella tassa tilanteessa. Siita huolimatta kun on viime aikoina niin kovasti vasyttanyt ja vituttanut ja vaikka mita, tuntuu raskaalta kun ei saa pitaa vapaapaiviaan. Nyt olisi breikki tarpeen.

Oon ollu talla viikolla ihmeellisen laiska. Huonoilla fiiliksilla. On perjantai enka ole kayny salilla kertaakaan koko viikkona. En ole kayny missaan muuallakaan. Normaalisti arki-illat ei kulu sohvalla telkkarin edessa koomaillen, mutta talla viikolla en ole muuta tehnykaan. Onko kevatvasymysta olemassa vai mista on kyse?

Noh, ainakin muuten asiat on paremmin kuin eilen. Oli epamaarainen vitutus paalla mutta sen paransi vaimo tullessaan kotiin. Oli ihan extra-suloinen ja ihana. Toivottavasti tanaankin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus