Fashion Police.

  • -Gee-

Tuli tassa mietittya eri maiden erilaista pukeutumiskulttuuria. Suomalaisia haukutaan tuulipukukansaksi ja tata puolustellaan ilmastolla. On siina varmaan peraa. Esimerkiksi italialaiset ja espanjalaiset ovat todella tyylikkaita ja siellahan on mukavan lamminta. Vaikkapa britit ja irlantilaiset eivat sen sijaan ole tunnettuja tyylitajustaan ja melko ikava ilmastohan taalla on.

Jos suomalaiset ovat tuulipukukansaa, irkut ovat ehdottomasti verkkari- tai collegepukukansaa. Dublinin kadut ovat taynna kaikenikaisia ja -nakoisia ihmisia verkkareissaan ja harmaissa collegepuvuissaan, ja mikali henkilo osuu pissis-kategoriaan koko komeuden kruunaavat Ugg-bootsit. Ei silla etta ite olisin mikaan fashionista tai erikoisen tyylikas, mutta naihin tyyppeihin verrattuna olen kuin suoraan Milanon catwalkeilta. Helppoa olla tyylikas ja hyvannakoinen taalla. Espanjassa tunnen aina olevani ruma ankanpoikanen.

Ei taman tarkeampaa asiaa tanaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus