Deaux croissants, s'il vous plait

  • -Gee-

Mun ranskantaito vain kasvaa kasvamistaan. Osasin jopa tilata pari croissantia ranskaksi. Johon vaimoke tokaisi holmistyneena "Since when do u speak French?!" Heh.

Tanaan oli taas tasmaisku-paiva, vaikka ei onnistuttu tekemaan kaikkea, mita oli tarkotus. Aamulla suunnattiin Hotel des Invalidesiin, missa on mm. Napoleonin hauta. Oli melkoisen vaikuttava paikka. Voi sanoa, etta Napoleon oli suuruudenhullu elaessaan, mutta on hautapaikkakin miehen mukainen. Sielta suunnattiin jalleen Eiffel-tornille, joka nahtiin edellisena iltana kauempaa, mutta tanaan oli tarkotus menna huipulle. Ikava kylla ilma ei mitenkaan suosinut (todella voimakas tuuli. ja vahan sateli), tornin ylin kerros oli suljettu ja siita huolimatta jonottaminen olis kestanyt tunteja, joten paatettiin jattaa tama myohemmaksi. Sitten Champs Elyseelle ja Voitonkaarelle. En tiia, ei se Champs Elysee kylla minusta ollut _niin_ vaikuttava kuin kuvittelin. Katu mika katu. Kaytiin siella kuitenkin lounaalla hienohkossa ravintolassa (eika edes maksanut mansikoita. yllattavaa kylla.)

Iltapaivalla oli viela tarkoitus menna Louvreen, mutta siihen mennessa oli jo liian vasy (varsinkin kun allekirjoittanut oli fiksusti ottanut _vain_ korkokenkia mukaan. kun pariisissa pitaa olla tyylikas. sillakin uhalla etta jalat kuolee kilometrikaupalla kavellessa.). Eli piti sekin siirtaa myohemmaksi. Paljon tuli silti nahtya tanaankin. On se vaan hieno kaupunki.

2 kommenttia

-Gee-

17.12.2006 01:33

EH. Huomasinpa sitten etta tein vahan omia kaannoksia tuossa. Riemukaaresta tuli Voitonkaari. No siis ANYWAY, WHATEVA :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus