Loppu lahestyy...

  • -Gee-

Aika kay uhkaavan vahiin. Liikaa nakemista, niin vahan aikaa (ja energiaa. ja turnauskestavyytta.). Keskiviikkona kaytiin paivan mutka Lillessa Pohjois-Ranskassa, missa vaimokkeen kaveri asuu. Matkaa oli 250km, mutta se taittu tunnissa TGV-junalla. Oli pikaisaa. Lille oli myos kaunis kaupunki, siella ei niin paljon tiirailtu nahtavyyksia (kaytiin me joulumarkkinoilla. ja taidemuseossa. ja vanhassa kaupunginosassa.) Sen sijaan istuttiin lesbobaarissa kauan ja hartaasti. Vaimokkeen kaveri on kyllakin hetero, mutta hanen paras kaverinsa osottautui lesboksi, joten vei meidat lempibaariinsa. Olikin mukaisa paikka. Ranskalaista jouluolutta kului runsaasti. Illalla juna lahti takaisin Pariisiin ja nukuttiin molemmat niin sikeasti junassa, etten meinannu uskoa, kun oltiin perilla.

Siitakin huolimatta torstaina rankka nahtavyyskierros jatkui. Paastiin viimein Louvreen. Huh huh. Tietenkin tiesin etukateen, ettei siella _voi_ nahda yhdessa paivassa kaikkea (varsinkaan kun ei meilla koko paivaa ollut aikaa), mutta silti tuntui ikavalta ravata kiireella lapi salia salin jalkeen. Kun oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista. No. Nahtiin ne tarkeimmat. Mona Lisa ja Milon Venus.

Louvren jalkeen suunnattiin Versaillesin palatsiin. Siihen mennessa oltiin kuitenkin taas niin vasyja (ja myonnettakoon. hiukan darraisia.), etta sekin tuli ikaan kuin ravattua lapi. Tulipa kaytya. Hieno paikka, olisi ehka ansainnut enemmankin huomiota.

Illalla mentiin sitten suosiolla aikaisin nukkumaan. Ei vanha jaksa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus