Heh

  • -Gee-

Olipas huvittava maili singahtanut postiini. En ole tata cityn mailiosoitetta kenellekaan antanut, joten kun huomasin postia saaneeni, arvasin kylla minkalaatuisesta mailista on kyse.
Siis syttyyko joku OIKEASTI tapaamaan jotain tuntematonta miesta, joka lahettelee kiihkeita maileja kaikenmaailman misuille, mita sattuu netista loytymaan? Ei kai kukaan oikeasti lahtisi tapaamaan moista otusta? :D Ei voi kuin nauraa.
Ihan silta varalta, etta suunnittelet juuri lahettavasi minulle sahkopostia koskien "kaikkea kivaa, mita voisimme tehda luonnon helmassa" tai jotain vastaavaa, ala turhaan kuluta nappaimistoasi. Ensinakaan miehet eivat livenakaan minua kiinnosta. Toisekseen seksihurjastelut tuntemattomien kanssa eivat kiinnosta senkaan vertaa, oli kyseessa sitten mies tai nainen. Ja kaiken huipuksi olen erittain varattu ja uskollinen. Piste. (mutta silti. Hauskaa oli lukiessani tuntemattoman ukkelin runoiluja.)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus