Maanantai...

  • -Gee-

... ei ollut taaskaan kaikkein armeliain. Paatellen monien muiden blogeista, joita selailin tapani mukaan. Oli ihan yliannostus hatutusta ja ketutusta ja kaikinpuolin sensuroitua tekstia. Minun paivani on ilmeisesti ollut ihan parhaasta paasta, kun oli ihan perustylsa :)

Eipa silla. Jotain ihan historiallista tapahtui. Varattiin vaimokkeen kanssa liput balettiin joulukuussa. Heh. Tassahan ihan sivistyy. Vasta pari paivaa sitte vietettiin rauhallista koti-iltaa kuunnellen klassista musiikkia ja vaimo luki Sotaa ja rauhaa, mina Kolmea muskettisoturia. Todettiin, etta nyt ku joku nakis, luulis meita tosi alykkaiksi ja sivistyneiksi :D Mutta eipa silla. Tykkaan siita tosi paljon, etta seka mulla etta vaimolla riittaa kiinnostusta moniin asioihin. Joskus kaydaan museossa. Valilla istutaan Guinness-tuopin kanssa pubissa. Joskus joogataan kotona. Valilla vedetaan tequilaa gay-baarissa. Toisinaan kaydaan patikoimassa vuorilla. Usein vaan kaperrytaan toisemme kainoloon kotona. Aina on kuitenkin hyva olla.

Kirjoitettaessa soi Maija VIlkkumaa - Ei

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus