Pointseja kertyy...

  • -Gee-

... tai siis kertyis ainakin, jos olisin Painonvartijoissa. Toiden jalkeinen valipalani koostui chilipahkinoista ja Heinekenista. Ihme Heineken-vimma iskenyt. No kuitenkin. Pitaisi varmaan kehittaa jotain muuta syotavaa illaksi, etta saisi ruokaympyran kaikki tarvittavat ravintoaineet. Eh.

Saatiedotuksen mukaan tanaan on tiedossa "light showers". Missakohan ne "LIGHT showers" oli, kun mie kavelin kotiin. Niilla tienoin nimittain tuli vetta kuin saavista kaatamalla. 10 minsan kavelyn aikana kastuin valehtelematta litimaraksi ja tietty tyovaatteet paalla. Eh. Joudun varmaan ainakin silittamaan ne huomiseksi. (ja kaikista kotitoista VIHAAN eniten silittamista. en tiia miksi. kauhea vaiva. eika juuri mitaan tulosta. ainakaan kun mie sen teen.) Kun juuri tanaan pomo saarnasi siita, kuinka tasta lahin se, jolla ei ole univormu tiptop-kunnossa toihin tullessa, saa lahtea samantien kotiin vaihtamaan vaatteet. Ei-mitenkaan-hienovarainen-viittaus minuun, jolla oli vaaranlainen paita paalla tanaan. Ah tata tasapaistamista.

Asiasta toiseen. Olen hyvaksynyt sen, etta en vain kerta kaikkiaan osaa imuttaa netista leffoja tms. Olen saanut etaneuvoja monilta eri ihmisilta. Monen eri median kautta. Mutta kun ei vain onnistu. Ja eikos se ole laitontakin. Niin. Paadyin nyt sitten tilaamaan Amazonilta vaimon kanssa pari leffaa. Niin ja L-Koodin ekan tuotantokauden. Jaihan siihen sarjaan kuitenkin koukkuun. Vaikka olin niin asennoitunut (=ennakkoluuloinen) etta se on pinnallista amerikkalaista pskaa eika tarjoa minulle lesbona minkaanlaista samastumiskohdetta. Ja aikalailla sitahan se on. Ja silti tykkaan. Ei voi ihmislapsi populistiselle maulleen mitaan. Tama innosti minut jo suunnittelemaan, kuinka keraan koko sarjan seka lisaksi lesboaiheisia leffoja ja kaikkea kivaa dvd:lla. Mikas siina. Kun ei sita telkkariakaan ole.

Niin. Eihan me tietenkaan sita kamppaa saatu, mita kaytiin katsomassa viime viikolla. Kaytiin katsomassa toista, mutta se oli aika kallis. Eika mitenkaan perfecto sijainti. Mutta toisaalta se oli ihan uusi ja moderni. Puhuva hissi ja kaikkea :) (oikeasti. onko tarpeellista etta hissi sanoo "second floor" kun saavutaan toiseen kerrokseen. voisihan se kai olla hyodyllista nakovammaisille. mutta lieneeko heita sen suunnittelussa ajateltu. muuta hyotykayttoa en voi kuvitella puhuvalle hissille.) Eli summasummarum, toistaiseksi nayttaa silta, etta pysymme tassa. Joskus huvittavien, usein raivostuttavien kamppisten kanssa. (siis oikeasti. Vaimo kertoi, etta viime yona Freddie imuroi klo 00.15. ok. ei me nukuttu. olin viela toissa. mutta silti. jos asuu muiden ihmisten kanssa, jotka menee aamulla toihin, vois vaikka imuroida vahan aiemmin. eiko?)

Tanaan tuskin jaksaa tehda mitaan muuta kuin surffailla. Oli taas niin raskas paiva. Tai sitten oon vain laiska :) Surffailemisiin.............

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus