Why does it always rain on me..?

  • -Gee-

Niin. Tanaan ei riittanyt, etta satoi. Oli perati UKKOSTA. Jonka suurin ja pahin seuraus oli, etta joudin ottamaan koneen irti piuhoistaan. Tai siis piuhat irti seinasta. Kun mulla on sellainen hamara aavistus, etta tietokoneet olisivat hyvin arkoja ukkoselle (?). Ei se toki estanyt mua katsomasta telkkaria. Mutta telkkari onkin kamppiksen :D

Kaikkea sita ihminen tekeekin valttyakseen tekemasta jotain rakentavaa. Mun projekti tanaan on ollut pesta pyykkia. Mika ei tietenkaan normaalisti ole mitenkaan suuri vaiva, pistaa pyykit vaan koneeseen ja antaa koneen hoitaa tehtavansa. Sekaan ei tosin tassa talossa ole NIIN helppoa kuin pitaisi, syista jotka ovat niin taysin mielenkiinnottomia etta jopa mina jatan ne pois blogistani. No joka tapauksessa.

Valttyakseni pyykinpesulta, katsoin siis telkkaria (kun nettisurffailu oli valiaikaisesti poissa laskuista). Siis oikeasti. Toosasta ei tullut yhtaan mitaan katsomisen arvoista, joten katsoin ensin viimeisen lahetyksen Top of the Pops-sarjasta, jossa kaytiin lapi viime vuosikymmenien parhaita esiintyjia. Tahatonta komiikkaa 80-luvulta riitti. Taman ylentavan katselukokemuksen jalkeen vajosin viela alemmas. "Celebrity break ups" tai jotain vastaavaa oli "dokumentin" nimi. Ja siina siis kasiteltiin, miksi Brad Pitt ja Jennifer Aniston erosivat, milloin Posh ja Beck tulevat eroamaan ja mita vaikutuksia Charlesin ja Dianan erolla oli meidan kaikkien elamaan. SIIS OIKEASTI. Ja tata kesti siis yli tunnin. Huh huh. Luojan kiitos ukonilma meni ohi, joten saatoin palata alyllisesti kehittavan harrastukseni pariin. Niin. Siis muiden blogien lukemisen ja oman blogini kirjoittamisen tietenkin!

Osasyy siihen, miksi minulla on nyt ihan liikaa aikaa eika mitaan halua tehda mitaan kotitoita on, etta olen lomaleski. Vaimo meni porukoidensa kanssa viikon lomalle :( ja mie jain ihan yksin. Kovin on tyhja olo. Mutta no, c'est la vie ja samoinhan vaimoke jaa yksin, kun mie lahden Suomen turneelleni. Pitaa vaan koittaa olla vaipumatta rappiolle. Niin kuin mulla on kovasti tapana. Jos ei ole vaimoa kuvioissa, en syo mtn kunnollista enka pida muutenkaan huolta esim. kodin siisteydesta. Ainakaan yhta kovasti kuin silloin, kun han on kotona. Tanaan tosin TEIN ruokaa, espanjalaista perunamunakasta. Mika on hyva valinta, varsinkin jos kotona ei ole mtn muuta syotavaksi kelpaavaa kuin perunoita ja kananmunia. (siita puheenollen. miten mulla voi olla taas nalka? eihan siita ole kauaa kun soin tata gourmet-herkkua.)

Enpa ainakaan ole tuhonnut yhtaan Heinekenia tai muutakaan alkoholia tanaan. Ei silla etteiko olisi mieli tehnyt. Mutta kun ei huvittanut lahtea sateessa tallustamaan kauppaan. Ja kerrankin oon ollut ihan itekseni kotona koko iltapaivan. Alkoholistikamppiksista vodkatarjoiluineen ei ole nakynyt vilaustakaan. Missakohan ihmeessa ne luuraa. Ei niilla(kaan) ole yleensa mitaan elamaa.

Yrittaisko menna nukkumaan. Huomenna on iltavuoro, kiitos luojalle pienista palveluksista. Nykyaan mun pitaa kylla oikeasti laittaa kello soimaan, etta heraan ajoissa. Ihan sama pitaako toissa olla klo 7 vai klo 15, silti pitaa olla kellon soimassa. Liekohan se ihan normaalia.

Ai niin. Tanaan toissa oli niin huvittavan typeria amerikkalaisia asiakkaita, etta meinasin nauraa niille pain naamaa. Tulivat niin huolestuneita kysymaan, etta miten voi olla mahdollista, etta heidan lentonsa Dublinista Pariisiin kestaa 2,5 tuntia ja takaisin tullessa lento kestaa vain puoli tuntia. Siina esittelivat lentojen aikatauluja niin tohkeissaan ikaankuin eivat olisi koskaan kuulleet aikavyohykkeista ja etta lentoajat ovat aina paikallista aikaa. Mietin vain, miten hammentavaa niille on ollut lentaa Jenkeista Eurooppaan..?

(sivuhuomautus. kuulen oluttolkkien aukaisusta lahtevaa sihahtelua. johtopaatos: kamppikset palasivat kotiin.)

Nyt pakko lopettaa. Runosuoni tukahdutetaan nyt heti. Ensin vain paivan leffasitaatti:
"Are you gay?"
"Gay?? I'm ecstatic!!"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus