Suunnitelmia = paatoksia (?)

  • -Gee-

Tanaan toissa kattelin tyokkarin sivuja. Ihan mielenkiinnosta ja uteliaisuudesta tsekkailen aina valilla, millasia tyopaikkoja Suomessa olisi mahdollisesti tarjolla. Ja sitten iski taas pakkomielle, etta pakko olisi oppia joku uusi kieli, etta olisi paremmat mahdollisuudet tyomarkkinoilla. Sujuva englanninkielen taito nyt on valttamattomyys ja minimivaatimus kaikissa mun alan paikoissa, mutta ei se nayta mihinkaan riittavan. Joten nyt iski inspiraatio palata espanjan opiskelujen pariin oikein urakalla. Jospa taalla olisi viela puolisen vuotta toissa, saastaisi kunnolla rahaa ja suuntaisi sitten Espanjaan. Olisi kuukauden tai pari intensiivikurssilla ja sitten toissa vaikka puolisen vuotta (hmm, tai ehka vuoden) niin eikohan rupeaisi luistaa. Rahaahan siina palaisi, mutta varmaan olisi kannattava sijoitus.

Eli siina sita taas oltiin. Kun rupesi edes taysin teoreettisella tasolla miettimaan Suomeen paluuta ja siella tyoskentelya, paatyikin suunnittelemaan ihan jonnekin muualle menoa :D Eipa silla. Ehtiihan siella Suomessa olemaan. Jotenkin tuntuu, etta jos sinne palaa, pitaa laittaa sitten kamppa ja ostaa kaikenmaailman huonekaluja ja vaikka mita ja sitten ei ole enaa niin helppo lahtea. Mutta pitaapa ruveta surffailemaan ja etsimaan espanjan kursseja ensi kesaksi :P

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus