On se kumma. Kun ei nukuta.

  • -Gee-

Tai siis nukuttaa ehka kovastikin. Viime yona en nukkunut varmaan 3 tuntia enempaa. Ainainen iltavuoro-aamuvuoro-ongelma. Ja silti, kaytyani tana iltana illallisella (hmm. en koskaan huomannut miten monta L-kirjainta tuossa sanassa on. ihmeellinen on suomen kieli.) ystavani kanssa, juotuani pullollisen viinia ja pari drinkkia, ei vielakaan uni maita. Vaikka herasin noin 19 tuntia sitten. Taalla vaan kuuntelen vanhaa Madonnaa (Justfy My Love), hengaan chatissa (jossa ei ole ketaan muuta. koska suomessa kello on viela 2 tuntia enemman kuin taalla.) enka yritakaan menna nukkumaan. Vaimon yovuorot tarkoittavat, etten minakaan nuku.

Mutta sinnittelen. Enka kato L-Koodia. Saatiin suht vastikaan kyseisen sarjan toinen tuotantokausi dvd:lla. Ja ollaan katottu sita, no, sanotaan vaikka etta ihan homona :P Huvittavinta tassa on se, etta me sitten ruoditaan sarjan kuvioita ikaan kuin ne olisivat oikeita tapahtumia. Ja ne ihmiset oikeita ihmisia. Se on jo jotain niin saalittavaa, etta se on hauskaa meistakin. Ainakin osataan nauraa omalle saalittavyydellemme. Meidan parhaat kaverit, Tina ja Bette, Alice ja Dana, Jenny ja Shane :D

Kuka tarvii sosiaalista elamaa. Tai ylipaansakaan elamaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus