Suurien uutisten paiva

  • -Gee-

Hoh. Kaikkea sita tapahtuukin oisin, kun jotkut ovat toissa.

Viime yona kamppikset olivat kuulemma tapelleet niin, etta poliisitkin piti saada paikalle. Sikali kun puolalaisen kamppiksen Tomin selityksesta mitaan ymmarsin, kamerunilainen kamppis Freddie oli ainakin toninyt, ellei perati lyonyt tyttokaveriaan. Siihen Tom oli mennyt valiin. Johon Freddie meni soittamaan poliisit, etta kaksi puolalaista hakkaa hanta hengilta. Voi jestas. Hyva etten ollut kotona. Toivottavasti nyt Tomille ja Andrejlle ei tule ongelmia mokoman dorka-Freddien takia. Ensin ite pahoinpitelee naista ja kun tulee toinen mies valiin, menee soittamaan poliisille. TAHTOO MUUTTAA.

Toinen suuri uutinen. Lauantai-iltana oli hlokunnalle jarjestetty virkistysretki koirakisoihin (vai mika dog race nyt olisikaan suomeksi), sitten illalliselle ja discoon. Minahan en toki mukaan paassyt, kun olin toissa, mutta vaimo oli mukana. Kyseiseen virkistysretkeen liittyi tietenkin runsaasti alkoholia. Pomo oli siella avautunut vaimokkeelle, meidan suhteeseen viitaten ja kertoi etta hallakin oli aikoinaan perati kuukauden kestanyt lesbosuhde :D Mutta sitten oli kuulemma tullut tulokseen, etta on kerta kaikkiaan hetero, "even though I wish I was a lesbian"... No, toiset ei ole niin onnekkaita :D

Sinansa hauskaa aatella, etta miksi joku toivois olevansa lesbo. Lienee sama ajatus taustalla, kuin monilla hetskukavereilla, jotka haukkuu miehia ja toteaa samaan hengenvetoon "teilla on varmaan niin helppoa, ku ymmarratte toisianne paremmin!" No niin kai. Toisaalta. Mutta ei kai ne ihmissuhteet koskaan helppoja ole. Eika se, etta on samaa sukupuolta tarkoita, etta sitten ollaan niin samaa maata ja kaikki luistaa kuin tanssi ikaan.

Joka tapauksessa. Hauska nahda pomoa ekaa kertaa taman suuren paljastuksen jalkeen. Oli myoskin eka kerta, kun han suoraan ilmaisi tietavansa meista, vaikka en ole selvin sanoin sita hanelle pain naamaa sanonut. Muutama viikko sitten "tulin kaapista" yhdelle tyokaverille, joka on laheinen pomon kanssa, ja olin varma etta viesti menee perille. Hyva vaan etta tietavat. Eipa tarvi spekuloida :)

Asiasta toiseen. Laskin juuri, etta viimeisen 4 paivan aikana olen nukkunut yhteensa noin 13 tuntia. Siina lienee selitys siihen, miksi on ollut hiukan alavireinen olo. Nyt sinnittelen "normaaliin" nukkumamenoaikaan asti, ennen kuin meen nukkumaan, etta voisin huomenna herata suunnilleen ihmisten aikoihin, enka tuhlaa vapaapaivaa nukkumiseen. Nyt piti/pitaa nauttia kylla vahan olutta kamppisten kanssa (ei siis dorka-Freddien. kuten Tom asian ilmaisee "only no Freddie". voidaan hengailla tai teha mita tahansa, but only no Freddie.) Alkoholi, syomattomyys ja vasymys on tunnetusti hyva yhdistelma.

Rok.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus