Taalla taas.

  • -Gee-

Eli kotona. Jos siis kodiksi kutsutaan paikkaa, missa on talla hetkella virallinen osoite. Miehan kylla nimitan kodiksi melkein mita tahansa paikkaa, mihin hetkeksi paani kallistan. Jos olen kaverilla pari yota, rupean puhumaan kotiin menosta tarkoittaen kaverin kamppaa. Ja saatanpa viela kutsua muita ihmisia "meille". Hih. Sopeutuvaisuutta kai taman minun elamantyyli vaatiikin.

Joululoma siis oli. Ja meni. Palasin Dubliniin tanaan ja kyllahan tuo lentomatkailu on rasittavaa hommaa. Mikas siina, jos suoraan lentelisi. Olisihan se ekologisempaakin (tai no. vahemman epaekologista. sanotaan vaikka niin.) mutta kun halvimmat reitit tahtoo menna aina ties mita kautta. Vietin tanaankin sitten reilut 4 tuntia Hampurin kentalla. Siina tuli sitten weissbieria maisteltua siina maarin (aikaa piti tappaa), etta on ihmeellinen darranpoikanen. Outo paivakanni ja iltadarra. Ei tallainen sentaan ole tapana. Ja vasy. Nukkumaan kylla voisikin menna harvinaisen aikaisin, on nimittain huomenna pehmea lasku toihin loman jalkeen - 12 tunnin paiva. Ja vielapa alkaa klo 8 aamulla. Aaaargh.....

Eli nuks nyt. Jatkuu kenties huomenna.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus