TGI perjantai.

  • -Gee-

Jeesh. Pitka viikonloppu edessa. Kivaa. Vaikkei olekaan sita pakastelokeron sulattamista kummempia suunnitelmia. Ha. Ha. Ha.

Jos toi ilma pysyis kohtalaisen kivana niin olisi kivaa menna kaymaan joko Brayssa tai Howthissa vahan patikoimassa. Meren rannalla on niin mukavaa tallustella ja ihastella maisemia. Kunhan ei sada ja mielellaan ei olis ihan helvetillisen tuulista niin olis hyva siella tallustella ja sitte nauttia lounasta tuopillisen kera jossain kyseisen pikku taajaman monista pubeista.

Oli muuten ihan kivaa eilen. Mentiin toista kaupungille vahan shoppailemaan. Sen jalkeen BurgerKingiin terveelliselle illalliselle. Sitten meidan vakiobaariin siihen launch partyyn. Nimittain Gay Theatre Festivalin launch party oli eilen. Oli ilmasia cocktaileja ja goodie bags. Oltiin vaimokkeen seka vaimokkeen kollegan kanssa. Mutta oltiin kiltisti ja mentiin melko aikasin kotiin nukustelemaan. Pitaahan tanaan olla toissa. Viikonloppuna vois ehka menna vahan enemman ulos. Jos joku pyytaa. Mutta muuten ei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus