Ihanainen vkonloppu.

  • -Gee-

Oli nimittain ihanainen vkonloppu. (toistanko itseani. vai karsinko tautofoniasta.) Oli pitka viikonloppu eli 3 pvaa. Oli _hyva ilma_ koko ajan. Yleensa Irlannissa "hyva ilma" tarkoittaa, ettei sada. Ainakaan kovin paljon. Tai koko paivaa. Mutta nyt hyvalla ilmalla tarkoitan, etta ei-sateen lisaksi ei-tuuli, ei-oli-kylma seka aurinko paistoi taydelta teralta. Otettiin aurinkoa. Mentiin Howthiin patikoimaan upeissa maisemissa ja siella oli kivat markkinatkin. Sen lisaksi kaytiin salilla, istuskeltiin puistossa ja shoppailtiin. Niin joo. Shoppailtiin tosiaan. Ostin bikinit, matsaavan rantatopin, matsaavan rantamekon seka matsaavat sandaalit. Seka luomivaripaletin Body Shopista. Seka tyohon sopivan paitapuseron. Seka hienot kenkulit vaimokkeelle synttarilahjaksi. (en uskalla enaa miettia pitempaan. ostin varmaan jotain muutakin. shopping frenzy. aargh.)

Mutta siis oli ihanaa. Ja nyt on vaimokkeen synttarit. Tanaan ei kylla voi tehda juuri mtn erikoista, kun on heti toiden jalkeen espanjan kurssi. Ja sitten kotiin niin ei siina kauheasti bilettamaan kerkia. Mutta voin ainakin antaa sille erikoisen paljon haleja :)

Tana la olis sitten tavallaan bileet. Mutta saapas nahda ehtiiko sita taas jarkkaamaan mitaan. Ja tuleeko lopulta oikein ketaan. Hoh hoi.

(musta aina tuntuu, etta olis jotain jarkevaa kirjoitettavaa kun alan kirjoittaa blogiin. ja sitten. jotain kai tapahtuu. ja se kaikki jarkeva sisalto haihtuu taivaan tuuliin.)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus