Vapaapaiva :)

  • -Gee-

Oli kohtuullisen kiva paiva. Vapaa sellainen, kuten otsikosta kaynee ilmi. Kavin salilla (jopa on kumma jos ei rupee lihakset kasvamaan. kun kay salilla suunnilleen joka toinen kk. niinhan ne sanoo etta parempi vaha kuin ei mitaan. vai sanooko?). Sitten paadyin leffaan. Huh. Ei voi sanoin kuvailla miten raaviton leffa Borat onkaan. Alyttoman hauska. Lahinna siksi etta oli maailman poliittisesti epakorrektein ja taysin hapeamaton leffa. See for yourself, thats all I can say. (niin. siis omalla vastuulla. mauttomia kohtauksia riittaa.)

Ja nyt illalla vanha kaverini, josta en ole kuullut mitaan sen jalkeen kun lahdin Suomesta, oli kerrankin mesella. Kysaisin ohimennen kuulumisia. Kavi ilmi, etta hanella on uusi avomies, jonka kanssa ovat ostaneet asunnon ja vauvakin on tulossa. Eh. Ei tosiaan olla hetkeen vaihdettu kuulumisia... Joka tapauksessa oli kiva kuulla hanesta, varsinkin niin hyvia uutisia.

Nyt kulutan taalla taas puhki Al Startin levyani. Neidin olis paree pukata ilmoille lisaa matskua piakkoin, etta voin jatkaa pakkomielteenomaista kuuntelua sittenkin, kun levy oikeasti _kuluu_ puhki. Ja voisin sitten taas ostaa sen hanelta livena. Ja saada taas pusun poskelle *pyortyy*

Eih, terapian tarpeessa lienen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus