Vive la France!

  • -Gee-

Pariisi kutsuu! Saatiin viimein toteutettua pitka-aikainen suunnitelma ja matka Pariisiin on varattu! Mikas tassa lennellessa, kun Ryanair jakelee lippujaan puoli-ilmaiseksi eika hotellienkaan hinnat paata huimaa. (valihuomautus: ymparistotietoinen minani tosin kapinoi halpalentoyhtioiden ihannointia vastaan. lentaminen ei _saisi_ olla niin halpaa. mutta kiusauksille heikko yliminani varailee onnessaan lentoja.) Eli joulukuun alussa suunnataan maailman romanttisimpaan kaupunkiin "jouluostoksille". Kumpikaan ei olla koskaan kayty Pariisissa, joten 5 paivassa yritetaan koluta kaikki turistirysat Eiffel-tornista Louvren kautta Versaillesin palatsiin. Ei malta odottaa! Olen tassa hionut ranskan kielen taitoani. Joka rajoittuu suunnilleen sanoihin "oui, mademoiselle" ja "tu prends quel-que chose?", joka on jotenkin ihmeellisesti jaanyt paahani silta lukion ranskan tunnilta (nimenomaan yksikossa ranskan tunnilta. koska kavin vain yhdella tunnilla. ja kuten ranskaa vahankaan osaavat ystavani ovat huomanneet, en osaa kirjoittaa sita yhtakaan lausetta jonka muistan). Oih ja voih.

Nautin tassa toiden jalkeista Pina Coladaa (tai siis. appelsiinimehua kookospahkinalikoorin kera. yritys hyva kymmenen.) On tarkeaa syoda tarpeeksi hedelmia ja lasillinen appelsiinimehua korvaa yhden hedelman. Joten olen pyrkinyt juomaan paljon appelsiinimehua. Joskus vodkan kera. Toisinaan ginin seassa. Tai joskus paastaan niinkin eksoottiseen yhdistelmaan kuin tamanhetkinen lasilliseni. (valihuomautus. likoori loppui. eli palasimme takaisin ginin pariin.)

Viime viikonloppuna oli tarkoitus kayda vahan ulkoilemassa. Mutta jostain syysta yotoiden myota vaimon vuorokausirytmi on muuttunut mita kummallisimmaksi. Voisi kuvitella, etta han vapaallakin valvoo myohaan ja nukkuu pitkaan. Mutta ehei. Esim. viime lauantaina piti muka menna ulos ja vaimoke meni klo 19 "nokosille". Ja herasi seuraavana aamuna klo 6.30. Sanomattakin lienee selvaa, etta baariin ei ollut menemista. Ja samaa rataa meni kaikki vapaapaivat. Han seka nukahti etta herasi ihan _saadyttoman_ aikaisin. Saa muuten kiittaa luojaansa, etta mulla on lehman hermot. Eli nyt, kun vaimo on toissa, valvon myohaan. Buahhahaaa. Vaikka koko yon, jos niikseen tulee. (hulluilla on halvat huvit sanoo vanhan kansan sananlasku. ja idiooteilla ilmaiset.)

Vietin taas 45 minuuttia katsellen netista Al Startin virtuaalikeikkaa. Siis mulla _ei_ ole ongelmaa. Mie voin lopettaa ihan milloin tahansa. Vaikka huomenna.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus