Jotkut ovat kusipäitä

  • Muusantuuska

Mun hyvälle ystävälle kävi sellainen juttu, että törmäsi paskanjauhajaan, joka kyllä puhui isoja asioita, mutta taisi olla monta muutakin sellaista kierroksessa joille jauhaa sitä paskaa myös. Aika sääli, koska mun ystävä on järkinaisia jolla kuitenkin on iso sydän.

No, sellainen fiksu sydämellinen välitön ja ihanan rempseä rehti nainen ei kusipäälle sovikaan...parempi että löytää sitten kaltaisensa.

Olisin toivonut hänelle silti että olisi löytänyt taas muutakin kuin paskapään, joita tuntuu olevan jokainen mitä hänen eteensä sattuu. Joko suurin osa miehistä on paskaa puhuvia ohariolleja, tai sitten kaverilla on vaan paska tsäkä. Siinä vaan on se, että jos törmää kokoajan pelkkiin kermankuorijoihin, sitä voi alkaa luulla ettei miessukupuolesta muita löydykään...voi sokeutua niille kultajyville.

2 kommenttia

Muusantuuska

30.12.2007 21:46

Kuten juttelin erään mulle tärkeän ihmisen kanssa, paskapäitä löytyy myös naisista, ei sukupuolisidonnainen vaan universaali ilmiö tuo ihmissuhde-ääliömäisyys.

Tänään sitten tekstailin tälle ystävälleni:"Löytyy meistä naisistakin paskoja kun tarkemmin miettii. Yhteenveto: Me kaikki ollaan paskoja, ja jos ei olla, meistä tulee ajan myötä jos lakataan uskomasta hyvään".

Paljon olen minäkin kokenut, mutta toisaalta on itsellänikin niitä parisuhde-illuusioita ollut ihan kiitettävästi, vaikeaa muodostaa kestäviä ihmissuhteita jos pää on ollut täynnä hattaraa.

Mutta silti ei pidä menettää sitä toivoa. Kun kuplat on puhkottu, itse en ainakaan epäile kykyäni muodostaa kestävä ihmissuhde, kunhan toinenkin on sen verran rohkea että on sinut pelkojensa kanssa, ilman että ne ohjailisi...näillä ihmisillä joita voisi kutsua parisuhdepaskapäiksi, pelot ja toiveet ohjailevat eikä niistä välttämättä osata puhua sille kumppanille.

Kommunikaatio. Paskapäät eivät osaa aukaista suuta silloin kun pitäisi, vaan se menee jälkeenpäin selittelyksi taholle jos toiselle. Se toivottomuus ei välttämättä johdu siitä että homma ei sellaisenaan skulaisi (miten paskapäät yleensä luulevat) vaan siitä että ei osata puhua ja kaiken pitäisi olla jotenkin sellaista kuin elokuvissa. Jos ei ole, toinen saa mennä.

Mutta toivoa ei pidä menettää. Itsekin menetin melkein, mutta sitten tajusin että mitä jos minäkin alkaisin puhumaan sen sijaan kuin sulkisin silmäni ja toivoisin parasta. Kun avaa suunsa, paskapäät katoavat nopeammin eikä heihin tuhlaannu aikaa...ja ne jotka jäävät siihen ja puhuvat itsekin, ovat niitä kultajyviä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus