Unettomuus

  • Muusantuuska

Saavutan unen silloin kun pitäisi normaalisti herätä...koko päivä menee pilalle ja toimintakyky aika nollan luokkaa. Tulin muutamassa viikossa nukahtamislääkkeelle immuuniksi eikä Tenox enää tehoa. Ylipäätään olen itseeni pettynyt siinä mielessä etten pysty nukkumaan...mitä enemmän stressaan asiaa, sitä varmemmin valvon kokoyön.

Puolentoista viikon päästä menen töihin pitkän sairasloman jälkeen. Koen sen hyvänä asiana ja suhtaudun innolla siihen että saatan vaihtaa koko sairaalaa...jotenkin olen työkuvioissa sen verran levoton, että olen onnellisin silloin kun vaihdan maisemaa säännöllisen epäsäännöllisesti, en ole kovinkaan vakiintujatyyppiä. Siinä on se hyvä puoli kun on vakituinen työntekijä isossa kompleksissa, saa siirrettyä itsensä pois aina kun alkaa tökkimään.

Vaikka ei nyt siitä ole ollut kyse...krooninen unettomuus yhdistettynä bibolääritaipumukseen saa minkä tahansa asian tökkimään. Nyt on opittu kantapään kautta taas vaihteeksi...vielä kun löytäisi sen balanssin. Onneksi olen ympäröity hyvillä ihmisillä <3

3 kommenttia

Muusantuuska

3.12.2008 20:39

<3 Vähän olen miettinyt että jaksanko tulla perjantaina, mutta toisaalta mulla on lapsillekin järkätty seuraa...että enköhän mä saa itseni kärrättyä ylös =)Olen ollut viime päivinä niin väsynyt etten ole jaksanut edes vastata puhelimeen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

3.12.2008 21:28

Niin mäkin ajattelen että parempi tulla kuitenkin...ajattelin osallistua jo varhaisessa vaiheessa, sitäpaitsi himoitsen niitä tarjouluja =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus