Unia

  • Muusantuuska

Kohta pari viikkoa olen kärsinyt aika massiivisista unihäiriöistä...mutta silloin kun olen nähnyt unta, ne ovat jääneet mieleen. Muutama yö sitten olin turistiryhmässä itäkeskuskuksessa, ja meille tuotiin elefantteja...istuuduin elefantin selässä olevaan epämukavaan värikkääseen ja puiseen tuoliin ja sain oppaalta ohjeen pitää jalat koukussa ettei elefantti häiriinny.
En onnistunut siinä, joten elefantti villiintyi...muut kauhistelivat kun minä istuin epämukavassa tuolissani ilmeettömänä kun elefantti seisoi kahdella jalalla.
Päätin hypätä pois selästä ja toivoin että elefantti unohtaa minut kun niillä eläimillä on pitkä muisti, enkä halunnut että kantaa mulle kaunaa siitä etten vaan osannut istua tuolissa oikein. Pakenin ensin pylvään taakse josta elefantti löysi minut ja sitten nappasin tuntemattoman tytön mukaani ja juostiin ostoskeskuksen vessaan. Sen jälkeen heräsin.

Toinen uni on tältä aamulta...istuin linja-autossa ja imetin pienen pientä lastani joka oli alaston keskonen, ihmettelin miten hyvin maito nousee rintoihin vaikka äsken juuri synnytin. Olin menossa johonkin kauas.

Nyt vaan miettimään mitä alitajunta yrittää mulle kertoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus