Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on muotikorut.

Kiitos  1

Huomenna Store Toijalassa sulkee ovensa klo. 16.00.
Täällä on kova purku ja surku päällänsä. Onneksi meitin ihana verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille lähellä ja kaukaa.

Vanhan loppu tietää uuden alkua!

<3: Sanna


Takaisin lähtöpisteeseen  1

Tänään on nyt sitten irtisanottu Storen vuokrasopimus. Harmittaa... Vaikka toisaalta ei tunnu oikeen miltään?!? Jotenkin ihan turta.
Nyt pitäisi saada pidettyä verkkokauppaa hengissä ja panostaa kaikkensa siihen. Onni onnettomuudessa, että meillä on nyt maalla tilaa ja itseasiassa kokonainen yläkerta tyhjillään, jonne sitten pistää uusi office ja pyörittää sieltä nettikauppaa. Kuukausi aikaa purkaa Storea ja samalla pienellä toivon kipinällä toivoa, jos vaikka ihme vielä tapahtuisi ;) Alla olevissa kuvissa linkit klikkaamalla omiin tuoteryhmiinsä verkkokauppaan somemore.fi





Saa jakaa ja kertoa etiäppäin, että tälläinen verkkokauppa tosiaan on NAISILLE ja KOIRILLE... on meillä mies asiakkaitakin ;)

Meistä muualla:

VERKKOKAUPPA: http://somemore.fi/
Fb: https://www.facebook.com/pages/SomeMore/200419803447085
IG: http://instagram.com/somemorestore
Pinterest: http://www.pinterest.com/info0291/
Blogger: http://enqvistkirsi.blogspot.fi/
Blogi-Keywordfashion: http://keywordfashion.blogspot.fi/2014/07/some-more.html

<3 Sanna, rakkaudesta muotiin ja koiriin.