Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on harjikset.

SixteenTons  1

Bozo Gang's Sixteen tons aka Pauli
Kiinanharjakoira. 06.01.2013
http://bozogangs.nettilemmikki.fi/

Rakkautta heti kättelyssä!


Ensikohtaaminen kasvattajan luona huhtikuussa 2013.


Ja sit mentiin!Jaiks. Matka sujui hienosti Teiskosta takaisin Toijalaan.Vasta kotipihassa pikkuinen päästi pienet jännitys-oksut mamman(kyllä, kutsuin jo tästä hetkestä lähtien itseäni mammaksi) niskaan,hups!

Kotona meitä odotti vähän isompi kaiffari, Pluto. Pluto ei tiennyt miten olisi reagoinut tähän tilanteeseen...joten päätti sitten vetää lammikon allensa!Noo, mitä pienistä, vai mitä? :D

Noniin.

Nyt mä oon sitten jo iso poika. Pluto viettää eläkepäiviään maalla, mut en mä kauaa yksin ollu. Mamma lähti viime kesänä Jyväskylään ja se viipy siellä koko päivän!Olin vähän masis...Mut se tuli kotiin sit illalla ja sillä oli mukana Kille!Kille on samaa rotua, kun mä, mut sil ei oo karvoja!!Me ollaan ihan bestiksiä, mut se on vähä tyhmä, kun ei tykkää leikkiä mun kans palloilla. Onneks mamma tykkää!


Pauli on meidän vakkarimalli ja pojat on Storella mukana työskentelemässä päivittäin. Seuraavassa blogissa kerronkin sitten Killestä...

Ihanaa, aurinkoista Lauantaita!
<3: Sanna