Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

käynti lääkärissä  1

eipä lääkäri osannu tarkkaa sanoa mikä mua oikein vaivaa. laitto mut verikokeisiin ja yhteen toiseen kokeeseen. Sain mä siltä nyt jotain kunnon särkylääkettä..Muistelen vaan että kun itse olen hoitaja niin aika monella vanhuksella menee tota lääkettä.Sit se määräs mut saikulle näiks kolmeksi päiväksi,mitkä mulla olis ollu töitä. Noh mut pakko mikä pakko,huomenna jos vähä edes sais selville et mikäs mua nyt sit vaivaa..


Kipua edelleen!  1

Pikasesti tänne jotain yritän krjoitella kun oon menossa lääkäriin kohta,jos sais selville mikä mulla on ja jos se antas sit lääkettä ettei tarvis noihi käsikauppa valmisteisiin jäädä.

Olis iltavuoro tänää töissä,mut saapi nähä et mitä se lekuri sanoo et antaako se miulle saikkua,vähä ottaa päähä jos antaa ku en tiedä yhtää et mistä mein osastonhoitaja saa sijaisen sit yks kaks iltaan ja vielä näin joulun alla.


Kipua  1

Mie täällä vielä uudella koneella leikin,jes jes! Sain tänä vihdoinkin tän läppärin ja pääsin minäkin siirtymään nykyaikaan.
Kävin tänää päivystyksessä ja siellä oli sit jonoa vähä liikaa joten en jääny odotaa ja nyt ois syytä mennä nukkuu et pääsis aamulla lääkäriin,ei tuu muuten mitää koko joulusa jos olen kipeä,jos se antas mulle saikkua vaikka..


Hmm...  1

Pääsin tänää jo 13.15 töistä,jeah! :) Kerrankin mulla oli lyhyt päivä..Jotenki sellain rento fiilis ku tietää nyt varmuudella et on töitä tonne ensi vuoden marraskuulle asti ja voihan se olla että mie jään tonne töihi mun loppu elämäks,saa nähä,aika näyttää mitä elämä tuo tullessaan.
Mun kaveri sano eilen et mähä muka hemmottelen itseäni kun sanoin sille että ostin itselleni läppärin,noh pääsen vihdoinkin eroon tästä kapistuksesta ja saan tänne asuntoon tilaa,jee!
Se on sitten jouluaatto sunnuntaina,ei tunnu yhtään joululta.Noh ehkä vähä!


Maanantaita  2

Tänää olin sit taas vaihteeks duunissa :) Mulle kirjoitettiin tänää työsoppari 2.11.07 asti :D Vähänkö hienoa!
Ei millää uskois että on joulu sunnuntaina,siis ei lunta maassa tai no on tuolla vähän mut ei paljon.
Tulis jo se miun kannettava,sit tää vanha romu saa lähteä.
Masu on edelleenkin kipeä :/


Juhlimista  1

Tulipaha eilen taas vähä juhlittua :D Käytii Yötä katsomassa Marilynissä ja hyvä keikka olikin,kannatti jonottaa vaikka hermot meinas mennä ku sisälle ei meinannu päästä,mut onneks päästiin,ei käy yhtään kateeks niit ketkä seiso jonon hännillä sillo kun myä mentii sisään! Hah!
Sit kun seuraavaks sinne menee keikkaa kattoo niin pitää mennä tosi ajoissa jonottaa!


=)  1

Aamu valkenee, valaisee jo
eteisen
tämän ahtaan pikku kaksion,
tai kotihan se on
yhteinen

Makuuhuoneen ovee raotan, on
siellä hämärää
heidän näen nukkuvan, en
tahdo herättää
vaan siihen jään

Ja musta tuntuu et'voin
luopuu mistä vaan, kun mä
heidät pitää saan
lähelläin
Siis muusta viis, voin
luopuu mistä vaan, voin
tehdä tappavinta työtä
puolestaan
pystypäin

Eihän perhe tää liene aivan
sellainen
kuin on telkkarissa perheet
nää tila-automainosten
mä tiedän sen

Nojaan ovenpieleen,
kuuntelen, ne siellä
hengittää
pari unennäkijää, en tahdo
herättää
vaan siihen jään
Ja musta tuntuu, et'voin
luopuu mistä vaan, kun mä
heidät pitää saan...

Mä en tiennyt aikoinaan,
mihin vielä joudunkaan
mä en tiennyt kuinka paljon
rakkautta heiltä saan
ja pystyn antamaan

Voin luopuu mistä vaan
Voin luopuu mistä vaan

Ja musta tuntuu, et' voin
luopuu mistä vaan, kun mä
heidät pitää saan...

Aamu valkenee, valaisee jo
eteisen tän
yhteisen


Pakkas aamu  1

Joopa,se on sitten lauantai tullut ja mulla vapaat jatkuu :D Vielä ois huominen vapaata ja sit maanantaina töihin!
Tänää ois tiedossa Yön keikka ja vähän kupittelua! Mä nukuin viime yönä aina hyvin,heräsin joskus 7jälkee ekan kerran ja yllätyin ku kello oli jo sen verran,ei kun takas maate vaan,sai viel pari tuntia sit unta. Kohta tää typy suuntaa alkoon ostoksille,vois ostaa valkkaria tällä kertaa kun en oo pitkää aikaa juonu sitä ja sit pari karpalo lonkkua,nam :P
Ulkona näyttäs olevan kiva pikku pakkanen,noh ei se vaan miun menoa haittaa.


Ikävä!  2

Hitto mä haluan sen uuden koiran meille ja äkkiä! Oishan se kiva saada tänne mun kämppää koira,mut tänne ei mahdu koiraa,kisu mahtuu oivasti sitten kun sen löydän jostain. Joten isi hankippas jo se uusi koira! Koira vaan sattuu olemaan ihmisen paras ystävä,sellainen jolle voi kertoa kaikki salaisuuden pienintäkin myötä ja se ei kerro niitä eteenpäin! Meidän Susa sai kuulla mun monta salaisuutta ja muutenkin se oli miun uskollinen ystävä,valitettavasti Susa rakas lähti koirien taivaaseen katsomaan pentujansa viime perjantaina!
Onneks kuitenkin iskä on niin koira rakas ihminen ettei pysty elää ilman koiraa eli siis se on hankkimas meille uutta koirulia,tosin en vielä tiedä koska!
Oli se viime perjantai mun elämän pahimpia päiviä,kun ajo autolla meidän pihaan ja katsoi että pihalla ei enää ole koiran tarhaa eikä sen koppia aloin aavistamaan pahaa. Menin sisälle eikä eteisessä Susan paikalla ollut mitään tai ketään. Avasin eteisen oven ja iskä tuli vastaan sen näköisenä että nyt on asiat aika pahasti vialla,tajusin että mun paras ja uskollinen ystävä on poissa. Se oli kyllä ihan hirveä kokemus,koin sen toista kertaa elämässäni ja se on aika kamalaa menettää oma rakas uskollinen ystävä. Yks tuttu sanoi että koirahan se vain oli,mutta asiahan on niin että myös koira on perheenjäsen,meijän perheessä Susa oli ns. kolmas lapsi. Onneksi enää ei itketä Susan takia kun tietää että nyt rouvan on hyvä olla. Ostin tänää kynttilän ja meinaan sen jouluaattona viedä Susan haudalle <3 Mulla on aika kova ikävä sitä kyllä,mut aina sen paikka on mun sydämmessä,AINA! Sain kuulla tänää et porukat on kattonu eilen meille uutta koiraa,sit piisaa vilinää ja melskettä kun mulla on kisu ja niillä koira :)

"Minä olen muistanut sinut hyvin
niin paljon paremmin kuin ketään muuta
Minä olen muistanut sinut niin kauniina kuvina
vakavina unina muistanut paremmin kuin muita"


Vapaata pukkaa!  1

Vapaa päivää tässä aloittelen tai on mulla vielä la-ja su vapaata :D Pitäs alkaa meikkaa vähän kun ois tarkotus mennä parturiin tossa. Vituttaa taas niin kovasti ku täält päin ei löydy kissanpentua miulle,en meinaa kauempaa lähde hakee mitää maatiaiskisua. Pitää vaa odotella kärsivällisesti. Mulla on kamala ikävä meijän Susaa <3 Tilasin eilen läppärin itselleni,jee jee! :) Vähä harmittaa kun isomummi täyttää 12.1 100v enkä mä pääse juhlii ellei kukaa vaihda vuoroa mun kanssa,prkl jos ei vaihda!