Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

Hih!  2

Siis joo mun tekee aivan kamalasti mieli seksiä,vaihteeksi! ;D
Tosin oon niin väsy että makaisin vaan alla enkä osallistuis hommaan ollenkaan joten ehkä se seksi pitää jättää väliin tältä illalta.

Ja mulla on edelleen kamala vauva kuume :)



Yökön elämää ja muutakin  2

Täällä sitä taas ollaan yökkönä :)
Aika hiljasta on pidellyt tähän asti,kellot soinu muutaman kerran.
Kävin tässä miettii et millanen mie sit joskus olen ku tuun vanhaksi,aika hassua miettiä tollasta,mut tuli vaan mieleen. Mä oon varmaan aika vaativa sitten vanhana mummona,että varokaa vaan tulevat hoitajat mua sitten.
Onneksi on viimoinen yö menossa ja sitten olis edessä 3ruhtinaallista vapaata :D Lauantaina sit vähä kuppia ottaa ja kattoo Yötä.
Onneks mulla on joulupäiväkin vapaa niin voi sit himassa vähän ottaa kuppia jouluaattona tai siis porukoilla mie silloin olen. Uusi vuosikin on jopa vapaa mulla :)



Töihin taas :/  1

Se Olis mentävä töihin taas tänää eli siis tarkemmins anottuna yöhukiin :/ Arvatkaa vaan ketä kiinnostaa mennä sinne jos tää yö on samanlainen ku viime yö niin huh huh..Meillä on vissii joku vatsatauti/ripuli epidemia menossa siellä viel et ei paljon nappaa..Mulla on koko päivän meinaa masussa ollu ihan kumma tunne,mut ku ei mitään tule ulos niin ei sitä voi poiskaan olla ja kun tietää mein sijaistilanteen..


Tyttö pieni =)  2

Pieni tytön tylleröinen tietä pitkin kulki,
saapui sinne Nukku-Matti, silmät pienet sulki.

Kasvoi kuusi kukkalatva, käki siinä kukkui,
mutta tytön tylleröinen nurmikolla nukkui.

Pieni tytön tylleröinen sievää unta näki,
että hänen ympärilleen tuli metsän väki.

Tapio ja Tellervo ja Sinipiika pieni,
mustikka ja mansikka ja suuri metsän sieni.

Sipsutteli Sinipiika pienen tytön luokse;
otti kiinni kädestä, hyppeli ja juoksi.

Eipä tytön tylleröinen ollut mitään vailla,
hauska oli oleskella Nukku-Matin mailla.




Kisu kuumetta ilmassa :)  2

Mulla on kamala kisukuume :) Tahtois jo sen oman kisun tänne,eilen käytiin eläinsuojelu yhdistyksessä kattomas niit kisui ja jos ois mahdollista niin mähä ottasin ne kaikki itelleni.Eka mietin et jos ottas pentu kisun,mut siellä ei nyt pentuja ole..Tänää sit mielessä on ollut että otankin jonkun sellassen 1-2vuotiaan kisun sieltä,saa kisu sit hyvän ja rakastavan kodin. Täytyy tänää yövuorossa vähän opiskella kissa tietoutta kun mun tiedot on lähinnä koirista. Johan mie tänää ostin kisulle ruokakupin ja sit yhden lelun :)