Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.
Seuraava

Huh huh!  1

Huh huh,sanon mä! Jouduin eilen töissä tekee työt kahden ihmisen edestä. Mun pari lähti aamul lekurii ja sai saikkua yks kaks niin mulle jäi sit kaikki hommat :/ Asukkaat vähä kyseli et kuinkas mä yksin olen täl puolella.

Toivotaan että tää ilta menis sillee aika rauhallisesti! :)


Huomenta vaan!  1

Ihanaa et mun darra on ohi :D Mut mun kaikki paikat on hyvinkin hellänä,syystä jos toisestakin..Pitäs vielä 13 töihin mennä että ei oikein nappaa.Mut ehkä se siitä kun pääsee taas työnmakuun niin alkaa. Nukuin tosi sikeästi viime yön,aamuyön tunneilla taisin olla hereillä sitten,saa nähä kuinka käy kun huomenna on aamuvuki edessä.



Hauskaa viikonloppua kaikille!  1

Se on sit viikonloppu edessä :)
Käytii kaverin kanssa taas kerran heittääs pitkä lenkki ja se kyllä taas tuntuu mun jaloissa..Hitsi ku mulla on nyt 3reikää toisessa korvalehdessä ja toisessa 4,pitäs varmaa ottaa tonne toiseekin se yks lisää,mut ei mua nyt huvittas yhtää..Oon tässä just saanu mun kynnetkin kasvamaan ja totesin et perhana ne pitää leikata ehkä sunnuntaina pois kun maanantaina alkaa duunit :/ No siis töihin on tosi muksa mennä ja etenkin kun huomenna pääsee toivon mukaan hiukka irrottelee :D
Mie raukka oon sit taas pienes känäs ja sunnuntaina krapulas.
Mut nyt varmaa ois aika mennä keittää kahvia :P

Ps:Pitää toivoa että saan vkloppuna hiukka helpotusta tähän mun miehen kaipuuseen ;P


Seuraava