Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on konsolipelit.

Fifaa pelaamalla rahamieheksi?  1

KYSYMYS: Voiko FIFAa tai joitakin muita konsolipelejä pelaamalla tienata rahaa?

VASTAUS: Kyllä, mutta ei kansallisella tasolla. EA:n järjestämän FIFAn SM-turnauksen voittaja pokkasi viime tammikuussa matkan Barcan futismatsiin. Titteliin vaadittuun harjoitusmäärään nähden palkinto on Tuomarin mielestä sysipaska. Kovimmat jätkät pelaavat siis muualla.

Fifaa voi pelata rahasta rekisteröitymällä vaikkapa Virgin Gaming -sivustolle. Etsit pelikaverin, laitatte betsit sisään ja voittaja vie potin. Palveluntarjoaja ottaa pienen siivun joka voitosta.

Peleillä massia tehneistä kirjaa pitävän esportsearnings.com -saitin mukaan kovin geimeri ikinä on eteläkorealainen Lee Jae Dong. Hän on tienannut Starcraft-pelin eri muodoilla yli puoli miljoonaa dollaria:

Kovin suomalainen peluri on muuten Lauri Happonen, joka on tienannut League of Legends -pelillä reilut 92 000 dollaria. Ruotsalainen Ivan Lapanje taas on tehnyt hyvät hillot juuri FIFAa pelaamalla: yli 145 000 dollaria. Tässä Lapanjen tyylinäyte viime vuoden Ruotsin finaalista. Voitolla hän kuittasi 25 000 kruunua eli noin 2 700 euroa.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar