Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on längit.

Tuomari tarjoaa maailman parhaat putket

KYSYMYS: 
Mietin tässä kostoa ja siksi kysynkin, onko jalkapallossa olemassa mitään nöyryyttävämpää kuin putkista vieminen?

VASTAUS: Putket. Puikot. Helat. Eli nahkakuulan ujuttaminen vastustajan jalkojen välistä harhautustarkoituksessa. Putkista viemistä nöyryyttävämpää on vain putkista vieminen kahdesti. Tai kolmesti. Eli reeniä. Tästä voi ottaa mallia: Tuomarin Top5 puikot!

__

5. Nykyisin Tottenhamia edustava Christian Eriksenin Vitesseä vastaan vetämät puikot ovat hieno osoitus siitä, että onnistuneeseen suoritukseen ei tarvita suuria krumeluureja. Pallo piilossa ja pieni suunnanmuutos. Kaunista.__

4. Juan Roman Riquelmen Marseille-puikot ovat lajissaan ainutkertaiset. 36-vuotiaan Riquelmen ura jatkuu yhä kasvattajaseura Argentinos Juniorsin riveissä.

__

3. Luis Suarezin maali Stokea vastaan Liigacupissa 2011 on todellinen helmi. Hallitut putket ja yhtä hallittu, kaunis sijoitus takanurkkaan.

__

2. Ensin alimmalta puolustajalta puikot ja sitten chippimaali aivan takaylänurkkaan. Kukas muu kuin Lionel Messi.

__

1. Listan ykkösenä on Dundeessa nykyään pelaava Gary Harkins. Tuomarilla ei ole suurempia mielikuvia Kilmarnockin paidassa kantapäällä tuplaputket Celtic-puolustajilta elokuussa 2012 vieneen Harkinsin muista uroteoista, mutta tätä suoritusta Tuomari ei unohda koskaan.