Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Marc Methot.

Kaikkien aikojen perspommittaja?

KYSYMYS: Seurasin parisenkymmentä NHL-runkosarjan ottelua tänä vuonna ja en nähnyt yhtään hyvää vanhan ajan perstaklausta. Eikö nykyään saa taklata lonkalla? Ja kuka on kaikkien aikojen perspommittaja?

VASTAUS: Kyllä nykyaikanakin saa taklata lonkalla. Sinulla on vaan käynyt huono tuuri ottelu valinnoissa. Kuluvalla NHL-kaudella on nähty jo monen monta upeaa lonkkataklausta. Vanhan liiton persmiinat eli lonkkataklaukset ovat jääkiekon suola.

Tällä kaudella Kulta-Mikke Granlund sai keräillä Marc Methotin tarjoillessa perskannikkaa, mutta kauden upeimman pommin esitti Teemu “Dynamiitti” Pulkkinen. Bulkkinen nimittäin täräytti runkosarjassa upean tällin Edmontonin Oilersin tähtistatuksella pelaavaa David Perroniin. (Jutun starttaavan videon kohdassa 0:40)

Kaikkien aikojen lonkkataklaaja on Darius Kasparaitis. Ensimmäinen liettualaissyntyinen pelaaja NHL:ssä tunnettiin kovaotteisena ja lujaa taklaavana puolustajana. 2010 vuonna lopettanut lonkkamestari ehti ihastuttaa ja vihastuttaa, niin pelaajia kuin katsojia. Kasparaitis oli pidetty mies omassa joukkueessa, kun taas vastapuolella häntä vihattiin yli kaiken. Alta löytyvästä linkistä löytyy todellisia helmiä. Esittäjänä Persmiinojen ehdoton kuningas Darius Kasparaitis!