Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on metsuriseksuaali.

“Tämä ei ole mikään imaamikoulu” - Turkkilainen seurapomo kielsi pelaajiltaan parrat
  1

KYSYMYS: Kenellä jalkapalloilijalla on komein parta?

VASTAUS: 
Harva asia sopii niin hienosti yhteen, kuin elegantti jalkapalloilija ja tuuhea parta. Katsokaa vaikka Andrea Pirloa, Xabi Alonsoa, Socratesta tai Georgie Bestiä. Tuomari tarjoaa tällä videolla kymmenen ehdokasta. Päätä siitä.Nyt parrakkaiden palloilijoiden tulevaisuus on kuitenkin ainakin Turkissa uhattuna. Ankaralaisen pääsarjajoukkueen Genclerbirligin puheenjohtaja Ilhan Cavcav on kieltänyt joukkueensa pelaajilta parrat. Kyllä, parrat.

- Minä olen 80-vuotias ja ajan partani joka aamu. Tämä ei ole mikään imaamikoulu. Jalkapalloilijoiden pitäisi olla esikuvia nuorille, Cavcav lasketteli turkkilaiselle uutistoimisto Doganille.

Mikäli Genclerbirligin pelaajat kasvattavat jatkossa parran, heille mätkäistään noin 9 000 euron sakko. Cavcav on myös yrittänyt laajentaa partakieltoa koskemaan kaikkia Turkin jalkapalloliiton alaisia sarjoja. Uefa ei ole ollut tästä järin mielissään, mutta Cavcavia ei kiinnosta pätkääkään.

- Olen kurkkuani myöten täynnä tätä Uefaa. Voisimmepa pelata jalkapalloa jonkun muun järjestön alla, Guardian kertoo mursuviiksisen Cavcavin todenneen.Lähteet: Guardian, Metro