Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pingis.

Maailman pingisgurujen taidonnäytteet

Kuva: © TTstudio / Fotolia

KYSYMYS: Onko tässä historian hienoin pöytätennislyönti?

VASTAUS: Kieltämättä kertakaikkisen hienon lyönnin kaveri iskee kenttään ja vielä näyttävästi lyönti johtaa suoraan pisteeseen, vastustajan jähmettyessä epätoivoisena paikalleen. BogeyHunter9-nimellä pelaava pikkuturnausten moninkertainen mestari oli päättämässä peliä näyttävään slam shot -lyöntiin, mutta turpiin saavalla kaverilla oli vielä pikku kikka jäljellä. Eeppinen selkä suorana pyörähdys toi lyönnillä nettihitin ja pari minuuttia lisää peliin. Hieno lyönti on kyseessä, mutta on näitä selän takaa lyöntejä nähty ennenkin. Seuraavassa video pätkässä pro-pelaajien TOP 10 -lyönnit, jossa mukana muutama uskomaton selän takaa lyönti.

Tuomarin mielestä pöytätenniksessä on hienointa pitkät pallorallit, jossa toinen lyö kovia voimalyöntejä yläkierteellä kenttään ja vastustaja yrittää parhaansa mukaan saada alakierteen verkon toiselle puolelle. Naapurimaan Jan-Ove Waldner ja Jorgen Persson pistävät hurjan pallorallin pystyyn, missä molemmat osapuolet pääsevät näyttämään parastaan. Upeaa katsottavaa.

En tiedä onko tässä historian paras lyönti, mutta täydellistä lyöntiä hipoo ainakin. Vastapuoli ei yksinkertaisesti pysty vastaamaan moiseen lyöntiin. Kanadan maajoukkuepelaaja Pierre-Luc Hinse lyö pallon verkon kautta kenttään, pallon pompatessa vaikeasti, johon maanmies Xavier Therien vastaa heittäytymällä pallon perään ja millä tuloksella!? Pallo Hinsen kenttään, ilman pompun pomppua.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar