Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Sakari Salminen.

Lätkän pahimmat tyhjän maalin missaukset

Kuva: © Soloviova Liudmyla / Fotolia

KYSYMYS: Osaisitko listata pahimmat ohilaukaukset jääkiekossa?

VASTAUS: Paras ilo vahingonilo: Tuomari diggaa. Yritetään laittaa pahimmat kurautukset järjestykseen. Ei se aina ole helppoa laittaa kiekkoa tyhjään maaliin, vaikka ammattimiehistä onkin kyse. Joskus se apina sattuu olemaan niskassa, kuten seuraavasta TOP-listasta selviää.
Ja kaikki "mäkin olisin laittanut tosta" -kaverit: et olisi.

Kiekko tarttuu lapaan. TOP3 kurautukset.

3. EHT 2012, Suomi vs Ruotsi:

Sakari Salmisen hallittu sijoitus läpiajon päätteeksi ohi maalin. Mertarantakin ehdottaa top-materiaaliksi. Jopa Salminen itse repeää tilanteelle.

2. NHL 2011, Nasville Predators vs Toronto Mapleleafs:

Kalpassakin NHL-lakon aikaan piipahtanut Graig Smithillä oli paikka laittaa pelille loppu, mutta mitä tekee Smith? Ylimielisesti yrittää laittaa kiekon maalin kattoon, otsikot mielessä seuraavan päivän lehteen ja oikeus on käynyt. Maalituomarikin luulee kiekon menneen maaliin torvien soidessa, mutta todellisuudessa kiekkoa saadaan etsiä yläkatsomosta.

1. NHL 2007, Edmonton Oilers vs Dallas Stars:

Stars-hyökkääjä ja entinen ykkösvaraus Patrik Stefan saa kunnian olla listaykkönen. Stefan karvasi kiekon Oilers-puolustaja Marc-Andre Bergeronilta ja edessä ei ollut enää kuin tyhjä maali. Tilanne oli tässä vaiheessa 4-5 Starsin hyväksi. Maalin edessä tapahtui kiekko kuitenkin pomppasi selkäsuorassa luistelevalta entiseltä Tampereen Ipan hyökkääjän lavan yli ja helppo maali jäi tekemättä. Oilers kuittaa tsekin kikkailun ja vastahyökkäyksen päätteeksi Ales Hemsky iskee kiekon maaliin ja pelin tasoihin. Maalin syntyessä pelikellossa oli jäljellä ainoastaan muutama sekunti.

Seuraa Tuomaria myös Facebookissa ja Twitterissä @casinosportsbar