Hans Välimäki jättää Palacen: “Työni on tullut tehdyksi”

Eero Vottonen jatkaa legendaarisen ravintolan puikoissa.

Hans Välimäki jättää Palacen luottavaisin mielin Eero Vottosen käsiin.
Hans Välimäki jättää Palacen luottavaisin mielin Eero Vottosen käsiin.

Hans Välimäki ilmoittaa lähtevänsä Palacesta pyöritettyään ravintolaa lähes kahden vuoden ajan yhdessä Eero Vottosen kanssa.

”Tunnen kaihoa ja hieman surumielisyyttäkin siitä, että päädyin lopettamaan omalta osaltani lähes kaksi vuotta kestäneen Palacen taipaleeni. Ei ole lainkaan helppoa käynnistää ravintolaa nollasta, varsinkin, kun paikka itsessään on instituutio, johon kohdistui paljon odotuksia”, Välimäki sanoo.

Välimäki perustelee lähtöään sillä, että hänen omat projektinsa vievät yhä enemmän aikaa.

Välimäki jättää Palacen luottavaisin mielin Vottosen käsiin.

“On ollut aivan mahtava saada työskennellä muutaman vuoden tauon jälkeen Palacessa jatkavan Eero Vottosen kanssa. Hän on loistava kokki ja Eero on kasvanut projektin aikana sellaisiin mittoihin, että meillä kaikilla on lupa odottaa Palacen suhteen suuria.”

Palacesta jää Välimäelle roppakaupalla hyviä muistoja. Henkilökohtaisesti merkittävin yksittäinen hetki oli, kun hän pääsi suunnittelemaan Palacelle oman uniikin astiaston yhdessä Anu Pentikin kanssa.

Tämän lisäksi Välimäki haluaa nostaa esiin fiskarsilaisen puusepän Heikki Askan, joka Välimäen mukaan ”toteutti kaikki Palacen puutyöt sellaisella pieteetillä, että oksat pois.”

”Lisäksi haluan kiittää Kalle Lindrothia, joka haluaa pysytellä varjoissa, mutta joka on tärkeä osa kokonaisuutta, sekä tietenkin koko Palacen henkilökuntaa, joita ilman Palace ei olisi sitä, mitä se on juuri nyt ja erityisesti tulevaisuudessa tulee olemaan. Koen tässä kohtaa työni tulleen tehdyksi. Palace on oikeilla urilla ja matkalla kohti suuruuden päiviään.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi