Lähes 30 vuoden ajan suomalaisia hemmotellut ravintolakampanja saapuu piristämään arkea 29.8.-11.9.2025.
Ravintolakampanja on ilahduttanut suomalaisia pian jo 30 vuoden ajan, eikä suosiolle näy loppua.
Kaupungin suosituimmille aamiaisille pöytävaraus on ehdoton.
Etsinnässä huippuruokaa lompakkoystävälliseen hintaan? Paina nämä etelänaapurin ravintolat mieleen.
Kun varaat pöydän vihreän tähden ravintolasta, nautit huippuluokan ruoasta ja teet samalla vastuullisen valinnan.
Syyskuussa avautuva tila jakaantuu puotiin ja taproomiin.
Flow’ssa ilmoittautuu joka vuosi kiinnostavia kotimaisia maailmanvalloitukseen. Tänä vuonna oli Jesse...
Onneksi "ikuinen kesä" tarkoittikin muuttoa, ei jäähyväisiä.
Ravintolat koulutettiin vastuullisuuteen Sustainable Meal -koulutuksella. Tölkkipanteilla puolestaan istutetaan yli 11...
Läskien Lokkien keikkojen perumisesta syntyi surullinen, mutta viihdyttävä näytös.
Pyhimys siirtyy alkuillasta loppuiltaan, Earl Sweatshirt päälavalla jo alkuillasta. Solangen soul korvaa Cardi B:n...
Keittiöpäällikkö Jonna Toikkonen arvostaa kotimaista, mahdollisimman vähän prosessoitua...
Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin yhteyteen keväällä 2019 avautunut Bistro K...
Tapahtumapaikka muodostaa Konepajan tulevien tapahtumien ytimen.
Nimellään hämmästyttänyt Kuusi Palaa on uusi ravintolatulokas Mannerheimin tiellä...
Pohjoismainen ravintolaketju Pincho Nation avasi uuden ravintolansa Helsinkiin.
Cafe Damascuksen pikkuveli Damascusito tarjoilee kylmiä juomia ja hodareita Sompasaaren kärjessä.
Paisanossa nautitaan filippiiniläisistä herkuista trendikkäästi jaettavina annoksina.
Chop Chop tarjoilee annokset tirisevän kuumassa pannussa pöytään.
Petteri Linnan motto on: "Kaiken ruoan voi tehdä hyvin ja vähän vielä paremmin".
Goodwin The Steak Housen Maksim Vjatkin on aina tiennyt haluavansa kokiksi.
Ville Rainio päätyi kokiksi äitinsä kannustamana.
Martin Lundqvist viihtyy rennoissa olutravintoloissa niin työssä kuin vapaa-ajallaan.
Loppuvuodesta 2018 avautunut toinen, ja Kallion ensimmäinen, Bar Cón on herättänyt paljon kiinnostusta...
Keskiolut vaihtuu erikoiskahveihin ja pienpanimo-oluisiin, kun uudet omistajat ottavat ohjat Pikku-Vallilassa.