Tällainen se on: uudistunut ravintola Palace aukeaa pian

Kävimme Palacen avajaisissa kurkkaamassa, miltä uusi ravintola näyttää.

Uusi ravintola Palace avataan 22. marraskuuta. Kävimme avajaisissa kurkkaamassa, miltä ravintolassa näyttää.

"Nämä ovat ensimmäiset täyteen varatut avajaiset, joissa olen itse ollut. Avajaisiin oli paljon enemmän tunkua kuin meillä on kapasiteettia. Se kertonee sen, että Palacen paluuta on odotettu", sanoo Hans Välimäki, toinen uuden Palacen palkituista keittiömestareista. Toinen on Eero Vottonen.

"Eero on tuonut tähän soppaan aimo annoksen kriittisyyttä, luovuutta ja innostusta. Eero rinnallani uskallan todeta ja julistaa, että suurella pieteetillä ja intohimolla tehty palvelumuoto, jota joissakin piireissä ehkä virheellisesti fine diningiksi kutsutaan, ei todellakaan ole kuollut, vaan se voi hyvin ja elää."

Välimäeltä on vuosien varrella kyselty paljon, miksi Chez Dominique suljettiin – ja miten se tapahtui, että Välimäki on nyt Palacessa mukana. 

"Domonique teki kaiken sen, mihin Dominique pystyi. Mulla on ollut neljä vuotta aikaa tehdä muuta ja selvittää päätä. Kun Aku Vikström (Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja) soitti ja pyysi mukaan, ei tarvinnut kauaa miettiä."

Avajaismaistiaisten perusteella Palacessa tulee olemaan tarjolla viimeiseen asti hiottuja fine dining -elämyksiä (vaikkei Välimäki sitä sellaiseksi haluaisikaan kutsua). 

Ravintola Palace, Eteläranta 10. Avataan 22.11.2017.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi