Nesteessä

  • CatchMe

Kertoilinkin jo viimeöisessä merkinnässäni, että nestettä on. Ilmeisesti tämä yleisturvotus ja painonnousu johtuu PMS-oireista.. Keskustelin tuokion Googlen kanssa ja lähes joka paikassa luomuratkaisuksi tarjotaan veden juomista ja liikuntaa.

Vettä

Vettä ja muita nesteitä olen huolella drinksutellut pitkin päivää koko projektin ajan. Juon muutenkin kohtuullisen paljon, mutta nyt olen tarkkaillut nesteenkin määrää ja yrittänyt pitää sen noin kolmen litran tuntumassa.

Enempää en aio juoda.

Liikettä niveliin!

Jos liikunnasta jotain apua noihin oireisiin pitää alkaa hakemaan, niin taidan heittää hanskat tiskiin. Aika loppuu kesken. Vuorokauden tunnit eivät enää riitä liikunnan lisäämiseen jos työ ja opinnot pitää hoitaa myös :).

En aio lisätä liikuntaa.

Yrttejä, pillereitä ja hoitoa

PMS-oireiden ennaltaehkäisemiseen ja hoitoon on tyrkyn hirvittävä määrä kaikenmoista hoitokeinoa luontaisterapiasta lääketieteen viimeisimpiin keksintöihin saakka. Kaikki eivät silti saa apua.

Toistaiseksi aion kestää omat oireeni kuin nainen (tai voisin kyllä kokeilla kevyttä hierontaa; vaikka jotain aromaterapeuttista hoitoa lähinnä mielen virkistämiseksi).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus