Surmanloukku

  • CatchMe

P*rk*l*, että raivostuttaa. Jos tapanani olisi, kiroaisin korkealta ja kovaa.

Kävin eilen vanhempien villalla. Tovin siellä (ilman avaimia) aurinkoa palvottuani tuli seurakseni tyttöystävä koiransa kanssa. Terassikahvien aikana koira otti jalat alleen ja häipyi ainoaan naapuriin, mökille, jonka kesäasukkaat olivat jossain.

Ystäväni haki koiransa pois kerran ja toisenkin. Kolmannella kerralla päätimme kokeilla miten minä tehoan.

Kokeilu jäi sikseen, sillä heti tonttienrajan ylitettyäni huomasin syyn koiran tottelemattomuuteen. Naapuri on suojannut marjapensaansa lintuverkolla, johon oli jäänyt kiinni rätsä (saattoi olla joku muukin lintu, mutta siivet ja sulkia sillä oli; en ole ornitologi).
Lintu oli verkon kanssa niin sotkussa, että mitään mahdollisuutta poispääsyyn ei ollet, vaan edessä oli kuolema nestehukkaan, pedon saaliiksi jääminen tai kuristuminen.
Otin linnusta ja verkosta tukevan otteen ja huusin ystävääni tuomaan sakset. Leikkasin verkkoon kohtalaisen kokoisen reiän (myönnetään, että vähempikin kuin 1,8 neliöä olisi riittänyt irroitustoimenpidettä varten) ja poistuimme omalle puolelle selvittämään sotkua.

Aina ei tartte soittaa palokuntaa (vaikka mieli tekikin..) pelastustoimenpiteisiin.  (blogi)
Aina ei tartte soittaa palokuntaa (vaikka mieli tekikin..) pelastustoimenpiteisiin. (blogi)

Aikani verkkoa leikeltyäni sain sen kokonaan pois. Linnulla ei ollut enää pyrstöä ja sekä kaulassa että pyrstösulkien kohdalla oli vertavuotavat haavat. Olin varma, että joudun järjestämään päivän päätteeksi vielä kuoppabileet, mutta olin väärässä. Kun päästin otteeni linnusta, lähti se rumasti makastaen lentoon.

Siitä helvetin verkosta vielä.. Se oli sellaista ihan ohutta, kevyttä. Just sellasta joka tarttuu joka paikkaan. Verkko ulottui maahan saakka, joten mm. siilit, joita mökkimaisemassa on paljon, jäävät siihen takuulla kiinni. Verkossa ei roiku minkäänlaisia pelottimia (kiiltävää paperia tai kiliseviä juttuja), vaan se lepää pensaiden oksilla vihreänä ja vaarattoman näköisenä. Ihan sama mikä lintu siellä verkossa olisi ollut kiinni - vaikka rätsät on ärsyttäviä, ei kiduttavan kuolemanodottamisen salamyhkäinen tarjoaminen ole oikea tapa torjua tuhoeläimiä.

Molen aika vihanen nyt. Ja vanhempien villalla on sellaset oksasakset, joissa on 30 cm terät.. Ja mulla on huomenna koko pitkä päivä aikaa...

5 kommenttia

CatchMe

16.7.2007 20:45

-sade- -- Edelleen harkitsen kostotoimenpiteitä. Huomenna. =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

16.7.2007 20:49

eraserhead -- Saukko? Vai piisami?

Joo. Olen vähän sellanen eläintenkutsuja :). Kaikki alkoi jo lapsuudessa kun halusin siirtää tieltä auton yliajaman siilen. Isi pysäytti auton (vaaleansininen Opel Kadet) ja meni viemään siilen tien laitaan. Kuolleeksi luulemamme eläin olikin hengissä, joten vaadin, että se otetaan kotiin.

Hoitelin tuhisiaa muutaman päiviän kylppärissä ja ehkä n. viikon kuluttua se vapautettiin.
Aikuisena olen kasvattanut lentokuntoon pari pesästä pudonnutta tervapääskynpoikasta (Mustikalla ja Mansikalla ei ollut edes höyhenpeitettä vielä ja kuskasin niitä pärekorissa mukanani 24/7), hoitanut terveeksi helmipöllön ja varpushaukan törmäysvammojen jälkeen..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

16.7.2007 20:54

aakoo77 -- Olen myös tappanut elämiä. En julmasti kiduttamalla, vaan nopeasti ja mahdollisimman kivuttomasti. Ja syönytkin niitä.

Tästä tulikin mieleen, kun matkasimme äidin kanssa autolla jostakin jonnekin. Pienellä tiellä auton valoihin loikkasi pupu. Kuului "bonk" ja äiti pysäytti auton. Pupu oli saanut päänvamman ja kuoli heti. Äiti katsoi lihavaa pupua hetken, avasi tavaratilan, otti moran ja avasi pupun kaulan. Katselin vierestä, kun lämmin veri höyrysi kinokseen syvän, epämääräisenmuotoisen reiän. Tavaratilaan levitettiin jotain suojaksi ja pupu nakattiin kyytiin. Maistui.

Toivottavasti tämä ei tee minusta läpeensä pahaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaakko

25.7.2007 13:22

Sanokoot viisaammat mikäli olen väärässä mutta mielestäni tuollaiset verkot on EU kieltänyt, juuri eläinrääkkäykseen vedoten?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus