Ah!

  • kathrin

Mä oon kamala hormoonihirviö. Lainaan itseäni, keskusteluista, näin se siis menee. Musta tulee kammottava, kiimanen idiootti. Sekopää, jota ihmiset parhaansa mukaan välttelevät. Noin 7-10pv ennen h-hetkeä kaikki paska alkaa. Mä haluan lapsia, sitten mä inhoan ihmisiä. Muhun ei saa koskea, mutta kokoajan piäis päästä panemaan, saatan herätä keskellä yötä ja vaatia raksua tuikkaamaan mua kunnolla. Raksu saa raataa kuin panokone. Mä haluan hikistä, kaunista, rajua, lempeää ja yleensäkin sillee super-mahtavaa seksiä. En saa tarpeekseni. Lisää lisää. Mä epäilen tän häröilyn olevan jonkinnäkönen pms-psykoosi.

Väsyttää, helvetisti, ja vituttaa, melkein kokoajan. Nälkä, muttei mikään kelpaa. Suklaata 8,4kg. Lihoan AINA kuukautisten aikaan 3-4kg, Idioottivuotojen loputtua se 3-4kg häviää. Vitun mukavaa. Tällä hetkellä myös oksettaa ja ahdistaa.

Mä muutun ilkeäksi, epätasapainoiseksi hermoraunioksi joka suuttuu joka vitun asiasta. Viimesten päivien aikana mä oon purskahtanut itkuun aika monta kertaa, sain raivarin koska raksu röyhtäs. Mä sekosin ja löin reiän vessan oveen, vain ja ainoastaan koska mä en lytänyt mun lemppari-hiuspinniä. Musta tulee semi-väkivaltainen ja mä haluan purkaa pahaa oloani nyrkkeilemällä. Mä en kestä lapsien itkua ja alan kehittelemään laki-alotteita lapsivapaista kaupungeista, idiootteien pakkosteriloinnista ja rupean harkitsemaan aseen ostamista.

Mun tissit, alaselkä ja alavatsa on niin kipeät että mä pystyn tuskin nukkumaan, en ainakaan mahallani, enkä seljällänikään. Kylkipihvillä nukkuminen taas ei mulla onnistu. Kierin, kiroilen ja itken. Eniten vituttaa juuri rintavarustus. Tissit on kamalan pinkeät, perkeleen turvonneet, nännit törröttää ihan kokoajan, ja pelkkä hipaisu sattuu niin maan perkeleesti.

Kiitän jumalaa että mun kuukautiskierto on ihan päin helvettiä. Auntie Flo kyläilee piNpassani vain 1-4krt/vuosi. Jos se alkais tuppautumaan kylään useammin, ei mulla olii varmaan yhtään ystävää, raksukin pakkais kamansa ja häviäis kuin tuhka tuuleen.

Sangen aurinkoista

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus