Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Edellinen

Bloody hell.  3

Mä seisoin alasti huoneessani, peilin edessä, hinkkasin naamiota nassuun ja lauloin. Havahduin älyttömään kipuun ja verenvuotoon. Vitun roskis. Mä en tajua ollenkaan, miten kuukautiset voi olla tälläset. Toinen kerta kun tää helvetti alkaa näin. Kolme-neljä viikkoa ennen räjähdystä musta tulee hirviö. Mun tissit turpoaa, nännit elää omaa elämää, mä oksentelen aamuisin, mua panettaa kuin pientä oravaa, etc etc.

Nää kakas viimistä helvettiä on siis alkaneet räjähdyksellä, kamalat kivut, ihan ku joku iskis puukkoja tonne kohdunseudulle, ja kauhea vuoto samantien. Jumalauta.

Siinä mä ehdin sitten hetken seisomaan kunnes mun oli pakko istahtaa lattialle, siihen vitun lammikkoon, olin suht varma että pyörryn tai oksennan, mä en saanut happea, kaikki oli vaan tahmeaa.

Nyt suihkun jälkeen mua oksettaa ja ahdistaa, vaikea kävellä ja mä epäilen että nää kivut ei lopu koskaan.


Crunker :/  4

Saatana. Sunnuntai oli kamala. Mä heräsin hotellihuoneestani kl 8.00, oksensin päälleni, raahauduin suihkuun ja sitten aamiaiselle. Bussilla lentokentälle. Laukkuja raahatessa totesin olevani edelleen suht' kamalassa humalassa.

Muhun iski kamalia muistoja. Hotellin baari, ei henkilökuntaa, mä istun jossain ihme-porukassa, kipittelen tiskin taakse, haen laseja, pullollisen viiniä ja baileysta. Tarjoilen ja nauran. Jatkot allas-osastolla, mä kaaduin ehkä vaan yhden kerran. Ehkä. En tiedä mihin aikaan mä raahauduin/kierin huoneeseeni.

Kumminki. Mä onnistuin matkaamaan koko päivän oksentamatta. Pienkoneessa viimiset 1,5 tuntia, soli hikistä, mä epäilin pyörtyväni, tai mahdollisesti kuolevani. Nyt tiedän, en aio juoda enää koskaan ennen töihin lähtöä.


Anal-pleasure.  3

Hämmästyttävää miten tyhmiä ihmiset oikeasti on. Kamala ilta. Ensin Tessyn luo. Yksi sen ällöttävistä kavereista alko nyppimään mua ja suuttui kun sanoin etten ole laisinkaan kiinnostunut. Taas kerran, ta-fucking-daa, musta tuli huora. Mahtavaa.

Me rullauduttiin yhteen baariin kuuntelemaan paska-musiikkia. Mä join vettä ja yritin vältellä idiootteja, täysin mahdoton tehtävä, ihanaa miten mä oon ihan kauhea mulkkumagneetti. En kikkelimagneetti, vaan idioottimagneetti. Kaikki ällöttävät paskanaamat tarrautuu muhun ja haluu kertoa mukavia tarinoita, tarjota rinkkiä, raahata mua vessaan tai mahdollisesti tanssilattialle.

Mun uusi pisnisidhea on perustaa paari ihmisille joiden älykkyysosamäärä on korkeampi kuin 115.

Illan pahin virhe oli hymyillä rekkalespolle, se alko tanssimaan mun ympärillä ku hullu, hinkutti, kieppu ja heilu. Se jopa seuras mua sellaset 10 minuuttia, kunnes Tessy otti mut tiukkaan huggybear-otteeseen, sitte hävis se hurmaava siilitukka, hyvin nopeasti. Portsari ihmetteli miks mä olin lähdössä kotiin niin aikasin. Totesin niiden paarin olevan ihan paska, pändi oli perseestä ja ilta siellä reiässä oli yhtä ikimuistoinen kokemus kuin anaaliseksin harrastelu ilman liukkaria. Just horrible. Portsari oli kumminkin kovin kiitollinen rehellisestä mielipiteestä.


:(  1

Se lähtemisen ilo ja jännyys on nyt sitten haihtunut, kuin tuhka tuuleen. Mua vituttaa. Toki, kivaa lähteä töihin, ja viihdyn korvessa suht hyvin, mutta ahdistaa pikkusen. Kolme viikkoa poissa, taas kerran, kokonaan ilman raksua. Se lähti kotiin tänään, mua ikävöistyttää nyt jo. Saan taas nukkua sen teepaidan kera, perkele.

Aloin muuten kutomaan. Tai ainakin yritän. Kaulahuivi pitäis saada aikaiseksi. Kolmessa tunnissa olen kutonut noin 4cm. Kyllä.


Pussy  3

Hienoa. Olin eilen lähdössä yhden vähän uudemman tuttavuuden kanssa lenkille. Se tuli mun luo illalla ja odotteli kun mä vaihdoin vaatteita. Raksu makas sängyssä ja katteli töllötintä. Mä kävin halaamassa sitä ja sanoin että sen täytyy valmistautua, "När jag kommer hem blire fittslickarstund vettu. En halvtimme iaf". En ajatellut koko asiaa pahemmin, lenkkeiltiin, kunnes Noora kysäisi josko mä olen aina se joka päättää mitä iltaisin tapahtuu. Perkele. Tarttis joskus ajatella, olla hiljaa, ainakin kun meillä on vieraita, mun suuressa yksiössä.


Fint fint !  3

Joskus mä rakastan mun työtä <3

Lähden lauantaina Tukholmaan, taksilla tietenni. Heilahdan hotellille ja kiipustan hianoon huoneeseeni, käyn uimassa ja lähden syömään. Sunnuntaina otan taksin lentokentälle ja lähden lentelemään Pooohjois-Norjaan, business-class, tietenkin, taksilla "kotiin" bed and brekkieen, kaiken tämän maksaa firma. Oh yes.

Niin, ja sitte maanantaina alkaa työt x)


Ah!  1

Mä oon kamala hormoonihirviö. Lainaan itseäni, keskusteluista, näin se siis menee. Musta tulee kammottava, kiimanen idiootti. Sekopää, jota ihmiset parhaansa mukaan välttelevät. Noin 7-10pv ennen h-hetkeä kaikki paska alkaa. Mä haluan lapsia, sitten mä inhoan ihmisiä. Muhun ei saa koskea, mutta kokoajan piäis päästä panemaan, saatan herätä keskellä yötä ja vaatia raksua tuikkaamaan mua kunnolla. Raksu saa raataa kuin panokone. Mä haluan hikistä, kaunista, rajua, lempeää ja yleensäkin sillee super-mahtavaa seksiä. En saa tarpeekseni. Lisää lisää. Mä epäilen tän häröilyn olevan jonkinnäkönen pms-psykoosi.

Väsyttää, helvetisti, ja vituttaa, melkein kokoajan. Nälkä, muttei mikään kelpaa. Suklaata 8,4kg. Lihoan AINA kuukautisten aikaan 3-4kg, Idioottivuotojen loputtua se 3-4kg häviää. Vitun mukavaa. Tällä hetkellä myös oksettaa ja ahdistaa.

Mä muutun ilkeäksi, epätasapainoiseksi hermoraunioksi joka suuttuu joka vitun asiasta. Viimesten päivien aikana mä oon purskahtanut itkuun aika monta kertaa, sain raivarin koska raksu röyhtäs. Mä sekosin ja löin reiän vessan oveen, vain ja ainoastaan koska mä en lytänyt mun lemppari-hiuspinniä. Musta tulee semi-väkivaltainen ja mä haluan purkaa pahaa oloani nyrkkeilemällä. Mä en kestä lapsien itkua ja alan kehittelemään laki-alotteita lapsivapaista kaupungeista, idiootteien pakkosteriloinnista ja rupean harkitsemaan aseen ostamista.

Mun tissit, alaselkä ja alavatsa on niin kipeät että mä pystyn tuskin nukkumaan, en ainakaan mahallani, enkä seljällänikään. Kylkipihvillä nukkuminen taas ei mulla onnistu. Kierin, kiroilen ja itken. Eniten vituttaa juuri rintavarustus. Tissit on kamalan pinkeät, perkeleen turvonneet, nännit törröttää ihan kokoajan, ja pelkkä hipaisu sattuu niin maan perkeleesti.

Kiitän jumalaa että mun kuukautiskierto on ihan päin helvettiä. Auntie Flo kyläilee piNpassani vain 1-4krt/vuosi. Jos se alkais tuppautumaan kylään useammin, ei mulla olii varmaan yhtään ystävää, raksukin pakkais kamansa ja häviäis kuin tuhka tuuleen.

Sangen aurinkoista


"Hakattu" nainen.  2

Se raahautu mun luo keskellä yötä, halus paperia feikatun nenäverenvuodon stoppaamiseksi. Se oli tuhrinu meikkinsä ympäri naamaa ja sano että sen poikaystävä, joka muuten painaa sellaset 62kg, on hakannut sen. Se painaa itse lähemmän 100kg, on huomattavasti vehvempi, ja valitettavasti se joka aina lyö ensin. Se halus lähteä kävelylle mun kanssa, mutta ensin se halus heilua raksun edessä, näyttää mahdollisimman säälittävältä ja pieneltä, se yritti kerjätä sääliä koko olemuksellaan, elekieli oli kuin vuosikausia piestyn naisen idioottimaisen-ällöttävän-naurettava elekieli.

Se kerjää huomiota miehiltä. Meidän kävelyllä se soitteli ainakin kolmelle miehelle ja yritti epätoivoissaan tuhertaa itkua, kerjätä yöpaikkaa ja sitä vitun sääliä. Mä sanoin että meille saa tulla yöksi jossei kotiin voi mennä, mutta se halus välttämättä soitella läpi sen poikaystävän parhaat kaverit, ne joita se jo panee epäsäännöllisen säännöllisesti. Ei ihmekään jos sen poikaystävää vituttaa.

Se tyttö on ulkona joka keskiviikko, perjantai ja lauantai, se ei tule öisin kotiin. Ne tappelee noin 82% ajasta, ja valittaa toisistaan kokoajan. Mä oon suunnitellut jopa korvieni pois-leikkaamista. Vittu.
Kumminkin. Mä oon kuulemma huono ystävä kun nauroin. Mitä mun ois pitänyt tehdä? Ei sen nenästä tullu verta, ja jos sen poikaystävä oli nyt lyönyt sitä, taas kerran, oli se vain ja ainoastaan koska se oli itse hyökännyt sen pienen tikku-ukon kimppuun.

Bu-fucking-huu.


New puppies.  2

Gelé-hallon-tissikkeet. Kohotus ja täyttö. Ei liikaa roskaa, mutta hienot niistä pitäis tulla, ja gelé-hallon on kuulemma luonnollisen tuntusta ja sangen turvallinen vaihtoehto.

Tekee kovasti mieli tilata aika konsultaatioon ja yleensäkin kysellä itse operaatiosta, ajoista ja kuinka paljon tuo tulee maksamaan. Laskeskelin vähän ja epäilen että loppulasku heilahtaa jonnekkin 50 000 paikkeille. Ei mitenkään hirvittävän kallista siis.

Huuliini mä en mitään ihmeellistä ajatellut tunkea, ehkä restylanea, ja vaan vähän, että saan ainakin jonkinnäköset pusukkeet.
Raksu vastustaa kaikkia operaatioita ja piikkejä, se ei yksinkertasesti ole ollenkaan innostunut mun ideoista.. Kyllä mä sen silti jossain vaiheessa saan käännytettyä x)


Boobtastic.  7

Uudet tissit, uudet huulet, nenämuokkaus-söhellys, vai jotain muuta. Kattelen läpi eri klinikoiden kotisivuja ja leikkausten hintoja. Mä en tiedä että mistä alottaisin, helvetisti eri leikkauksia ja korjaussysteemejä. Ex-mies aikoinaan lupaili mulle uusia tissejä synttäri-tai joululahjaksi, mutta juu. Ei.

Nyt ajattelin kumminki ite sijottaa itseeni. Löytänyt muutaman järkevän klinikan, mutta nyt täytyy vaan päättää mitä mä haluan korjata.

Edellinen