Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

Fuck this.  2

Tyytyväisyys on aina vaan hetkittäistä. Mä en oo enää tyytyväinen mihinkään. Töissä oli kamalaa. Miten vitussa mä selostan pienelle tytölle että se poika johon se on niin kovin rakastunut, ei tuu koskaan tykkäämään siitä, koska se tyttö on jälkeenjäänyt? Rakkaus, ihastuminen ja tunteet yleensä on vaikeita selostaa / kuvailla, ne ei oo mitään mitä voi koskettaa, haistaa tai maistaa.

Kauhea ikävä raksutinta, ahdistaa. Istun kotona suunnittelemassa murhaa. Moon niin pettynyt enooni, sen käytökseen, sen huolimattomuuteen, valehteluun ja idiotiaan että oon toivonu sen jäävän auton tai mahdollisesti ison rekkalesbon alle. Mä inhoan sitä.


Hooiivee.  1

Ensimmäinen yö yksin, uudessa asunnossa. Raksutin on ollu täällä koko viikonlopun, ja koira pyöriny ympäri kämpäkettä. Raksutin lähti tänään ja koira hävis kaverinsa luo yökylään. Moon ihan yssin. Kummallista. Kulta tulee taas onneks sunnuntaina. Ja koirakin palailee kotiin huomenissa. Sangen mukavaa.

Töissä menee hyvin, mä oon vaan aika väsy aina iltaisin. Työ ei oo fyysisesti ollenkaan rankkaa, mutta henkisesti kyllä. Vitutuskäyrä ehtii nousemaan melkeen huippuunsa aina muutaman kerran päivässä. Huomenna mun pitäis opettaa lapsosille matematiikkaa, blaah :/

Kullan kanssa menee ainakin nyt kovin hyvin. Se haluaa olla lähellä, touhuta ja jutella, suunnitella ja hihitellä. Moltiin sunnuntaina murella perheillallisella, ja se selvis jopa siitä. Tykkäs että voitais mennä ens sunnuntaina uudestaan :O

Mun kämppä on ihana, parkettilaatteet, hianot tapetit, ehana köökki, ja mikä parasta, eka kerros, niin karvapalleroinenkin jaksaa kipitellä ulos ja sissään.

Kaikki on taas kerran ihmeellisen hyvin. Jään odottelemaan huonoja uutisia. - Moon varmasti noukkinu jostain hooiiveen itelleni.


Mijau.  5

Asunto kunnossa, hiusset hianona, mekko päälle ja myö lähetään illalliskutsuille. Ooo, it looks like a partay!

Mukavaa, mun paskamainen olotila hävisin yöunien aikana, onneks. Köllittäny raksun kanssa sänkyssä ja ollaan juteltu koko päivä. Halailtu ja juteltu. Se saa mut ihan liian iloseks ja lapselliseks. Se tekee musta rakastuneen ällö-sökeri-yäk-niin-ruusunpunaista-ja-ihanaa-ihmisen.


Move it.  1

Nyt moon muka muuttanut. Emmä voi nukkua tässä tavara-kaaoksessa. Moon ollu valveilla ihan liian kauan, ja mua itkettää, harmittaa, ja mä oon ihan helvetin pettynyt, itseeni, kaikkiin idiootteihin mun ympärillä, elämääni tai niinno, yleensäkin ihan kaikkeen. Mua vituttaa. Kulta tohisee peiton alla ja haluaa läheisyyttä. Mulla on sellanen olo että voisin ihan hyvin tuikata itteni tuleen. Vittu.


Saatanan mulkut.  1

Mä oon niin saatanan vihanen. Mä oon niin helvetin raivoissani. Huutanut ku hullu, ääni ihan käheä, pää kipiä, sortunut polttamaan askillisen tupakkaa, ja ajattelin lähteä kaupunkiin vetämään niin kauheat perseet, että unohdan oman nimeni, ja kaikki vitun idiootit mun ympärillä.


Kato perkele.  14

Rebel tänään 02:15 - Pikkasen Pläski oot.. mut ehkä sit sulla on kireenpi vittu... (ja rehellinen oon)

Tadaa! (Elä itke idiootti, rehellinen oon minäkin.) Tiedostan olevani läski. MULLA ON PEILI, JA VAATTEITAKIN KÄYTÄN; NE EIVÄT OLE KOKOA XXS! Kivoja tälläset tietoiskut kumminki, niinku muistutuksena. "Ethän unohda olevasi lihava!"

Vitun Jorma-Liisa. Vitun säälittävä idiootti. Toivottavasti Rebel on myös vitun ruma. Mua ei vituttais enää ollenkaan niin paljoa.

PS: Mulla on ihanan kireä pillu, tiukka, mukava, kostea ja aika kivannäkönenkin. Toimii kivasti, ja poikaystävä on melkein kokoajan sen kimpussa, mun ihana pillu on kato niin kätevä kapistus, ja sitä on niin vitun mukava tökkiä.


Ha!  7

Saan tänään avaimet uuteen asuntoon. Töissä menee mainiosti, parturoin koirani (se näyttää aika homolta karvatuherolta nyt), kulta on edelleen mun luona, ja kappas, enää viikko tiliin.

Ulkona on lämmin, kaikki lumet on hävinneet, arska porottaa ja mollaan lähössä kävelylle. Ei ongelman ongelmaa, just nyt ainakaan.



Attention-Whore.  1

Kuinka paljon huomiota voi suhteessa vaatia? Ja mitä yleensäkään voi pyytää / vaatia? Mollaan keskusteltu nyt raksun kanssa vähän. Tultiin siihen tulokseen että ehkä ei oo muksaa jos jomman kumman luona yöpyy vastakkaisen sukupuolen edustajia, vaikka ne oliskin vaan kavereita. Ehkä sitä vois olla avoin ja kertoa touhuilustaan, sillee suht kattavasti ettei synny mitään mustasukkasuuskondyloomasyndroomia.

Mä en silti tiedä. Mä tykkään saada huomiota, pusuja, haleja, on kiva kun raksu kampailee mun hiuskettimia ja on ihanaa kun se ottaa mut kainaloonsa kun kävellään kaupungilla. Se sano että sen on välillä vaikea ymmärtää mitä mä haluan, ja siitä on tuntunut että mä haluan ihan helvetisti huomiota, ja että sen pitäis muka omistautua yksin mulle.

Mä en kuitenkaan näe asiaa ihan noin. Mahtavaa että raksulla on työ, ystäviä ja perhe, mutta mä haluan myös aikaa. Mä haluan olla sen kanssa, mä haluan matkustaa. Mä haluan että se tykkää musta, on rehellinen ja kertoo jos se ei enää ookkaan niin ihastunut. Mä haluan kohteliaisuuksia, mutta vaan välillä, ja sellasia mitä se oikeasti tarkottaa. Mä haluan tuntea olevani spesiaali, just sille. Mä haluan että se esittelee mut sen tyttöystävänä, eikä kaverina. Mä haluan olla sen "se tärkeä ja ihana".

Mun kortit on pöydällä, ne on selkeästi nähtävissä ja tulkittavissa. Miten raksu voi vielä ajatella että naiset on hankalia, ja että naisia on vaikea ymmärtää. Mä oon sanonut sille kaiken, ja se epäilee vieläkin, se sanoo että se ei oikein tiedä mitä mä haluan, ja että sillä on epävarma olo välillä, se ei halua antaa kaikkea, koskaa epäilee mun häviävän kumminkin jossain vaiheessa.


You never made your wife moan.  1

Se hullu stalkkeri oli mun ex-mies. Humalassa, vittuuntuneena ja vihasena hakkaili ikkunaa. Vaati saada tietää miksi mä halusin erota.

Me ollaan käyty nää asiat läpi jo 400 000 000 kertaa. - Mä en ollut onnellinen. Alun helppouden jälkeen herrake ajatteli että kaikki vaan sujuu, niinku tanssi. Mä tykkään että suhteen eteen pitäis tehdä töitä.

Pitäis niinku tykätä toisistaan. Pitäis välillä tehä asioita yhdessä, pitäis huomioida sitä toista. Ei pitäis antaa toisen tehä alote kaikkeen, aina. Pitäis joskus käyttää omia aivoja. Pitäis yrittää olla edes jotenki sosiaalinen. Pitäis ehkä juoda vähän harvemmin ku monta kertaa viikossa. Pitäis ehkä kuunnella. Pitäis ehkä antaa vähän tilaa toisilleen. Pitäis ehkä osata puhua ja kertoa mitä siltä liitolta haluaa. Ei ehkä tarttis huutaa, lyödä ja seota vähän väliä. Vois ehkä yrittää, edes vähän.

Mä en enää tiedä mitä ihmiselle sanoisin. Tieän että se on vihanen, tiedän että sitä vituttaa, tiedän että se inhoaa mua. Mä en kummiskaan jaksa toimia kynnysmattona, enkä anoa anteeksiantoa. Mä jatkan eteenpäin, yhtä kokemusta rikkaampana.

Edellinen