Anal-pleasure.

  • kathrin

Hämmästyttävää miten tyhmiä ihmiset oikeasti on. Kamala ilta. Ensin Tessyn luo. Yksi sen ällöttävistä kavereista alko nyppimään mua ja suuttui kun sanoin etten ole laisinkaan kiinnostunut. Taas kerran, ta-fucking-daa, musta tuli huora. Mahtavaa.

Me rullauduttiin yhteen baariin kuuntelemaan paska-musiikkia. Mä join vettä ja yritin vältellä idiootteja, täysin mahdoton tehtävä, ihanaa miten mä oon ihan kauhea mulkkumagneetti. En kikkelimagneetti, vaan idioottimagneetti. Kaikki ällöttävät paskanaamat tarrautuu muhun ja haluu kertoa mukavia tarinoita, tarjota rinkkiä, raahata mua vessaan tai mahdollisesti tanssilattialle.

Mun uusi pisnisidhea on perustaa paari ihmisille joiden älykkyysosamäärä on korkeampi kuin 115.

Illan pahin virhe oli hymyillä rekkalespolle, se alko tanssimaan mun ympärillä ku hullu, hinkutti, kieppu ja heilu. Se jopa seuras mua sellaset 10 minuuttia, kunnes Tessy otti mut tiukkaan huggybear-otteeseen, sitte hävis se hurmaava siilitukka, hyvin nopeasti. Portsari ihmetteli miks mä olin lähdössä kotiin niin aikasin. Totesin niiden paarin olevan ihan paska, pändi oli perseestä ja ilta siellä reiässä oli yhtä ikimuistoinen kokemus kuin anaaliseksin harrastelu ilman liukkaria. Just horrible. Portsari oli kumminkin kovin kiitollinen rehellisestä mielipiteestä.

3 kommenttia

Hofstadter

27.9.2009 13:39

Yksikään mies tuskin uskaltaisi todeta olevansa pissismagneetti tai siiderivalasmagneetti, koska sehän lähettäisi ihanan viestin kaikkea miestä lähestyneille naisille, ja mies saisi pian siskot kurkkuunsa.

Naista tällaisten asioiden ääneen toteaminen ei taida sitten mitenkään haitata.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

29.9.2009 20:12

Phah.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus