Dandy!

  • kathrin

Mun piti jäädä kotiin. Tekemään läksyjä ja siivoilemaan. Marjat! Huomasin vasta puolessa välissä matkaa, edes istuvani autossa, lutkuttamassa Rinssiä, vaaleanpunaiset lasit naamalla. Mä oon ällöttävää, limasta, sulaa vahaa sen seurassa, mä nauran, oon ilonen ihan tyhmistä jutuista, ja mun kädet hakeutuu automaattisesti sen niskaan, housujen sisään, selkään tai sen hiuksiin. No, nyt heilun sitten Örebrossa taas ainakin perjantaihin asti.

Tänään mä yllätin jopa itseni, ällöttävyydelläni, niin ja eilenkin. Eilen me oltiin koko päivä pariskunta-ostoksilla. Yleensä mä en kykene sellaseen toimintaan. Shoppaan mielelläni homokavereiden kanssa, mutta poikaystävän kanssa ostoksilla heiluminen on lähes tuskallista. Täytyy kokoajan auttaa toisiaan, kysellä että mikä niinku näyttäis hyvältä ja että mitä mieltä se toinen jostain vaatekappaleesta on. Oikeesti mua ei kiinnosta pätkääkään sen mielipiteet mun vaatteista. Mä vaatteeni ostan,ja niskassani kannan. Mjaoh... Mun systeemi on ; kauppaan, ota 20 eri vaatetta sovituskoppiin, kato mitkä vaatteet käy (et näytä maitovalaalta vaan ehkä ainoastaan suurikokoiselta norsulta), hinta-laatu-suhteen arviointia, kassalle, ja ulos kaupasta, mahdollisimman nopiaan.
No, pariskunta-ostoksilla heiluminen oli yllättävän mukavaa. Johtu todennäkösesti hikisestä pukukoppiäksönistä, mutta rauhottipas niin että jaksoin ainakin pari tuntia kierrellä. Illan vietin Rinssin kanssa kylvyssä, shampanjaa juoden. Hrr. Mä hahmotan aina liian myöhään eri tilanteiden naurettavuuden.

Tän päivän ällöttävyys oli jotain semioutoa, tyyliin urpaani lekenta.
Mä heräsin ajoissa, pesin Rinssin pyykit, siivoilin, laitoin lounasta, ja myöhemmin illallista. Mä paistoin jopa lättyjä tänään. Mä en leivo, enkä pahemmin kokkaa. Rinssi istu koko keittiö-sekoilun ajan olkkarissa, ja mä touhusin hymy korvissa. Mä alan epäilemään että mun mielenterveys on kovasti päässyt järkkymään, tai sitten muhun on asennettu joku saatanan chippi, joka tekee musta tylsän, rakkaudennälkäsen limaklimpin.
Mä yritän keksiä jotain tekemistä ny, Rinssi nukahti ja mä oon viimeset puoltuntia vaan tuijotellu sitä, kun se on niin saatanan ruma (eli hurmaava) kun se nukkuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus