Heureka!

  • kathrin

Karu totuus iski kun heräilin. Ens keskiviikkona, tai torstaina on joulu. Kamalaa. Mä en oo ikinä ollu kauheen innoissani joulutouhuista. Ainoa mistä tykkään on turkey + stuffing, narskujuusto, cranberryjam ja maissi. Niin ja savulohi. Ja lahjat. Joulu on jotenkin niin väkinäinen juhla. Äiti herää klo. 06 keittelemään joulupuuroa, herättelee meidät yheksän maissa. Mä en syö puuroja, oon vittuuntunut ja sanon että se voi tarjoilla puuroa naapureillensa, mä en limavelliä syö.
Me pukeudutaan, laitellaan ruokia, yritetään olla ilosia koko ajan. Mua vituttaa. Äiti tunkee pähkinöitä ihmisille. Eh, rinssin oon jo lahjonut, äiteelle mulla on yks lahja, vitun iso ja kaunis lyhty-hommake, mure tykkäilee lyhdyistä. Niin ja siskolle ostellu vähän pikkumukavaa. Naamanhoitotuotteita ja pari leffalippua, niin ja teepaita. Se rakastaa rumia teepaitoja.

Asiasta kondyloomaan. Se eilinen koe meni mainiosti tai no, kaks koetta tekasin, aikaa oli yhteensä 6 tuntia 20 minuuttia, mä kulutin kahden kokeen kirjotteluun alle pari tuntia, ja ihmettelin millasia seppoja Ruottissa asuu, kuka vittu jaksaa kirjotella kuus tuntia. Mä sain sähköpostia eilen illalla. Toisesta kokeesta MVG- ja toisesta MVG. Vitun kätevää, en ollu lukenu yhtään, enkä tiennyt kokeiden aihepiireistä mitään. Mä alan vakuuttumaan siitä että mun isä ei oikeasti ole mun isä... Joku fiksu mies on sittenki polkassu äitiä!

Nyt kirjottelemaan tän vuoden viimestä koetta. Tänä iltana mä aion juoda viiniä, syödä thai-ruokaa ja panna Rinssin ihan rikki. Me lähetään kokeen jälkeen Örebrohon, sen luo. Mie haluun päästä pois Eskilstunasta, edes hetkeksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus